Nagy Feró a ZP ügyről: az illetékesek elmennek a francba!

A Zöld Pardon nem csak egy szórakozóhely, hanem egy nagyon fontos kulturális ügy. A 13 éve működő zépét most mégis új helyre akarja költöztetni az önkormányzat. Ez ellen tiltakozott vasárnap este többek közt Ganxsta Zolee és Nagy Feró is!

Tizenhárom éve nyitott meg a Zöld Pardon. Idén kiderült: le kell húzniuk a rolót. A Tabu Tv stábja is ott volt a ZP-ért zajlott szimpátiatüntetésen, ahol a hazai zenei élet krémje emelt szót és hangszert több tízezer ember előtt. Ottjártunkkor a színpad mögött többek közt Bochkor Gábor, Novák Péter, Ganxsta Zolee és Nagy Feró is a Zöld Pardon fennmaradásáért küzdött.

"Szerveztünk egy demonstrációt azért, hogy megmaradhasson eredeti helyén a Zöld Pardon, ami már 13 éve a Petőfi híd budai hídfőjénél működik" - meséli a tabutv.hu videójában Kővári Zsuzsanna, a Zöld Pardon egyik tulajdonosa.


"Úgy gondolom, hogy Budapesten igazi ifjúsági szórakozóhely csak egyetlen egy van és ez a Zöld Pardon. Az lenne jó, ha valahogy meg lehetne oldani, hogy egész évben működjön. Szeptembertől hova mennek majd a gyerekek?! Nem lehet találni ennél jobb helyet. Ez a megfelelő! Ezt vagy tudomásul veszik az illetékesek, vagy elmennek a francba!" - mondja Nagy Feró, aki idén már kétszer is koncertezett a szórakozóhelyen.

"Tudunk itt hangosan kiabálni és játszani az emberek előtt, de nem mi döntjük el ezt a dolgot. Ennek ellenére bízom abban, hogy ennek a sok embernek a hangja eljut a Duna másik oldalára és lesz valami foganatja!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Ganxsta Zolee.