Ganxsta Zolee: 16 éve nem volt ilyen nyarunk!

A rapper a ZP melletti szimpátiatüntetésen mesélt arról, hogy mennyire kemény nyara volt. Ganxsta Zolee elárulta: idén sosem látott igény mutatkozik rá és zenekarára!

"Engem is az vonzott ide, mint minden más zenekart és embert, aki itt van: nem szeretném, hogy bezárják a Zöld Pardont! Mi tudunk itt játszani és hangosan kiabálni ezért, de úgysem mi döntjük el ezt a dolgot..." - meséli a tabutv.hu riporterének Ganxsta Zolee, aki idén már három alkalommal is fellépett a Petőfi híd budai hídfőjénél található szórakozóhelyen.

A rapper persze mások zépés fellépéseire is gyakran ellátogat: gyakran csápol a Supernem vagy épp a Mystery Gang előadásain. "Sok bulit töltök el itt, ezért nagyon-nagyon hiányozna. Nem is tudom, hogy jövő nyáron mit csinálnék ha nem lenne... zászlót nézegessek helyette vagy virágokat?!" - mondja felháborodva a zenész.

Ganxsta Zolee egyébként idén meglepően jó évet zárt: a rengeteg tehetségkutató műsor ellenére sosem látott koncertszámmal büszkélkedhet. "Olyan nyara volt a zenekarnak, ami hál istennek még 16 év alatt nem volt soha. A működésünk óta még nem volt még ennyi koncertünk: rogyásig dolgoztunk" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a zenész, aki jelenleg új lemezén dolgozik. "Benne van a dologban, hogy kipróbálunk új hangokat, de merőben nem fogunk változni. Megmutattuk már egy-két arcunkat, de pont ez a jó ebben a zenekarban!" - meséli Zolee, aki újra odamondogató Kartel albumot ígér.