Légy sikkes és stílusos, akár egy Mérleg!

A Mérleg havában járunk - rájuk köztudottan jellemző a harmónia, a szépség, a kellem és a báj, amely természetesen a külsejükben is dominál. A Mérleg-nők utolérhetetlenül kifinomultan tudnak öltözködni és megkomponálni teljes megjelenésüket - képesek ragyogni és hódítani a legegyszerűbb viseletben is. Nézzük, mit tanulhatunk tőlük!

A Mérleg jegyűek uralkodó bolygója a Vénusz, a szépség, harmónia és nőiesség szimbóluma. Nem csoda, hogy ezekkel a jegyekkel bírnak a Mérleg-szülöttek is, ráadásul mindezt természetesen és könnyed eleganciával használják, mindenféle mesterkéltség vagy erőlködés nélkül. Egy igazi Mérleg-nőt mindig felismerhetsz arról, hogy megjelenése lágy, nőies, légies, mégis erőteljes, hiszen nagyon stílusos és divatos is egyszerre – nem lehet nem észrevenni!
Az eleganciát, a frivol nőiességet vagy éppen a játékos könnyedséget tükrözi öltözködésük is – lessük el tőlük a titkaikat!

1. Színek harmóniája – minden körülmények között

Akár bálba, akár csupán dolgozni vagy moziba megy a Mérleg, mindig ügyel a megjelenésére és az apró részletekre is. Az összhatás mindig ragyogó, akkor is, ha visszafogott színeket vagy szinte konzervatívnak tűnő kiegészítőket használ. Egyúttal elkerüli az unalmat is egy-két jól megválasztott játékos, bohókás vagy éppen pikáns darabbal.


2. Egyediség és harmónia

A Mérlegek utolérhetetlenek abban, hogy saját, egyedi stílust visznek mindenbe, legyen szó lakberendezésről vagy öltözködésről. A merész választás náluk mindig harmóniával párosul, így lesz teljes megjelenésük egyedien irigylésre méltó. Követik a legfrissebb divatot, azonban természetes harmóniaérzékük megóvja őket a túlkapásoktól vagy a harsány, rikító összhatástól. Különleges érzékük van ahhoz is, hogy minden outfithez megtalálják a tökéletes kiegészítőket, legyen szó ékszerről, cipőről vagy táskáról.3. Elegancia – mindenek felett!

Egy vérbeli Mérleg mindig ad magára, sosem öltözik lepukkantan, nem jellemző rá a hanyagság. Általában az utcán is kifogástalan az öltözéke, természetes stílusérzéke a leghétköznapibb darabok kiválogatásában is érvényesül. A legegyszerűbb összeállítást is fel tudja dobni egy stílusos kiegészítővel vagy egyetlen feltűnőbb darabbal, ami az egész megjelenését királynőivé teszi.


4. Nőiesség a köbön
A Mérleg-nő szereti és élvezi nőiességét és ezt kifejezésre is juttatja a ruhaválasztásában – imád öltözködni és követi a trendeket. Rajta gyakrabban látsz szoknyát és magassarkút, mint a többi nőn és szívesen visel puha vagy éppen fényes anyagú, lágy esésű blúzokat, fodros szoknyákat és különleges szabású ruhákat is. Amit viszont nem találsz a gardróbjában: buggyos, ülepes nadrágokat, kertészgatyót, zsákruhákat, gumis derekú, egybeszabott hosszú szoknyákat, túl sokat láttató topokat vagy blúzokat – ezeket ugyanis nagyon slamposnak tartja és soha nem venné fel.


Képek: Polyvore