Zimány Linda mellben szégyellős

A modell annak a híve, hogy egy nő egyszerre csak egy dolgot mutasson meg magából. Linda az előbbi elv alapján leginkább a lábait szereti mutogatni, mert mellben kicsit szégyellős.

Zimány Linda a Sugarbird legújabb kollekciójának bemutatóján mesélt arról, hogy számára milyen az előnyös öltözködés. "Szeretem keverni a szexis, de mégis kicsit visszafogott elemeket az öltözködésemben. Az eddigi ruháim eddig csajosabbak voltak, most pedig egy kicsit nőiesebbek. Én annak vagyok a híve, hogy egy nő egyszerre mindig csak egy dolgot mutasson meg magából. A lábak legyenek eltakarva és mutassuk meg a dekoltázst, vagy mondjuk legyen zárt fölül a ruha és mutassuk meg a cicit." - meséli a tabutv.hu riporterének a modell, aki leginkább a lábait szokta mutogatni az embereknek.


"Én mondjuk mellben egy kicsit szégyellősebb vagyok, szeretem ha kicsit zártabb a ruha. Nem szeretem annyira közszemlére kitenni a melleimet, a lábaimat viszont nagyon megkedveltem az utóbbi időben!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zimány Linda, akinek a gyermekkori tömzsi lábaiból két éve gyönyörű hosszú combjai és vékony bokái lettek.

Linda egyébként folyamatosan karbantartja a testét, hogy a lehető legjobb formáját tudja hozni. Dzsudzsák Balázs szerelme Moszkvában leginkább futópadon edz, de Magyarországon is megtalálta már a kedvenc edzésformáját. "Mindemellett úszni is szeretek, csak az egy kicsit tortúrásabb dolog, ezért sajnos nem jön annyira össze" - mondja a videóban Zimány Linda.