Csonka Andrást könnyű boldoggá tenni

A Nyugati téri McDonald’s-ban találkozhattak a hamburgerek szerelmesei Csonka Andrással, a gyorsétterem lánc Nemzetközi Gyermeknapján.

Hazánkban ismét beálltak a celebek a McDonald’s pultjai mögé. Az esemény apropója nem más volt, mint a már hagyománynak számító jótékonysági akció, melynek főszereplői a beteg gyerekek.

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány 1994 óta segít magyar családokon, Budapesten és Miskolcon található Ronald Házakat több ezer magyar család vehette igénybe, hogy súlyosan beteg gyermekük mellett lehessenek a kezelések ideje alatt. A Ding-Dong Király már több éve kampányol a nemes cél mellett.

"Ebben az akcióban már nem először veszek részt. Nagyon bízom az emberek jóindulatában, hiszen ez egy fontos nap, mert segíteni fogunk" –mondta.

Kisgyermekként ugyan rajongott a gyorsétteremi menükért, mostanában már nem látogatja rendszeresen a Mekit. Ha viszont egyszer-egyszer betéved, nem gondolkodik sokat azon, hogy mit válasszon. Számára a BigMac és a dupla sajtburger jelentik az örök szerelmet.

"Vannak időszakok, amikor nagyon megkívánom. Elég unalmas vagyok, maradok a régi, jól bevált dolgoknál. Engem boldoggá lehet tenni ennyivel is" - árulta el a Tabu Tv-nek a műsorvezető.