Decemberben születtél? Ez vár rád a hónapban!

A hónap szülötteire jó lehetőségek, új kapcsolatok és találkozások várnak - ám nem mindenki tud majd ezekből előnyt kovácsolni. A szerelem, a párkapcsolat vagy éppen a flörtök kárpótolhatnak a nehézségekért. Előrejelzés a decemberi születésűeknek.

A december 1-től 10-ig születettek erejük teljében vannak, így a növekvő munkahelyi terhek sem jelentenek gondot számukra. Mindent megtesznek a munka frontján, így az újév pozícióváltást hozhat.

A szerelemben érzéki időszakot élnek. A kíváncsiság könnyen vezethet egy gyors, szenvedélyes viszonyhoz. Az év végi ünnepi időszak nem a legjobb időszak a flörtre, így a diszkréció még fontosabb!

A pénzügyekben szerencsés változások jönnek. Ha az év során megmutatták a rátermettségüket, akkor most végre beérnek a gyümölcsök. Jutalom, vagy előrelépés várható.


A december 11-től 20-ig születettek
életében a kapcsolatok kerülnek központi helyre. Több találkozásban lehet részük, melyek hosszú távon is befolyásolhatják az életüket.

A szerelemben több flört várható. Régen voltak már ennyire jó formában és ezért nem is kell sokat tenniük. Az egyedülállók most párra találhatnak, talán a szilveszteri buli hozza meg a szerelmet.

A pénzügyekben a kapcsolati tőke a legfontosabb. Sorsdöntő helyzetek adódhatnak. Talán jó helyen lesznek, jó időben és így kapják meg a legjobb lehetőségeket. Sokat köszönhetnek most a barátaiknak.A december 21-től 31-ig születettek
értékes információk felett siklanak el. Jó lehetőségeket kaphatnak az üzleti életben, de nem látják meg. Elmehetnek valami fontos mellett!

A szerelemben szintén nem működik jól a kommunikáció. Már az ünnepek lebonyolítása is nagy feladatnak bizonyul. Nem beszélik meg a fontos dolgokat, így káosz alakulhat ki. Mindketten a másikra várnak az elintéznivalókkal.

A pénzügyekben sajnos rövidtávon gondolkodnak. A pillanatnyi előnyökért hagynak elmenni jó lehetőségeket. Úgy érzik, hogy nem tudnak többet vállalni, de rosszul szelektálnak. Érdemes elhalasztani a komoly döntéseket.


Kunsay Melinda

Képek:
Tina Phillips / FreeDigitalPhotos.net
m_bartosch / FreeDigitalPhotos.net