Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra?

Vészesen közelednek az ünnepek. Hamarosan rohangálunk majd a tömegben a fejünket fogva, hogy kinek is szeretnénk ajándékot venni, mi legyen az és mennyit is költhetünk valójában. Ilyenkor jellemzően a családtagok kapnak fő figyelmet, azonban ne feledkezzünk meg a barátainkról sem, akik egész évben szeretettel, kedvességgel és megértéssel fordultak felénk. Ha nem is tudjuk őket mindenféle luxusajándékkal meglepni, akkor is kedveskedhetünk nekik valamilyen aprósággal.

Ajándékok 1.500 Ft-ig
A hölgyek nagy kedvence a mindenféle csecsebecse, karkötők, fülbevalók, hajra és hajba valók és egyéb szépítőszerek. Ezek az apró pici tárgyak, bármennyire is kevés pénzbe kerülnek, mégis fel tudják dobni egy igazi hölgy szívét.


Ajándékok 3.000 Ft-ig
Itt már komolyabb kiegészítővel is meglepheted barátnődet, akár a nagy hidegre való tekintettel, akár a közelgő szilveszteri bulit illetően egy extravagáns ékszer erejéig. Válassz valami olyat, ami még nincs a birtokában és tuti meglepetés lesz számára.
 


Ajándékok 3.000 és 10.000 Ft-ig

Ha nagyon közeli viszonyban vagytok, akkor nyilván tisztában vagy azzal is, hogy „azokban a bizonyos percekben” hogyan szeret mutatkozni.  Kényelemkedvelő vagy előnyben részesíti a szexis dolgokat vagy most éppen szingli és inkább egy kényelmes pizsamára vágyik?


Ajándékok 10.000-ig
Ha olyan szerencsés vagy, hogy akár több ezer forintot is költhetsz a barátnődre, akkor már egy izgalmas és szép ruhával is kedveskedhetsz neki. Ez lehet akár már egy ünnepi darab is, de lehet valami olyan hasznos öltözet is, melyben akár a munkahelyén vagy kedvesével egy étteremben is megjelenhet.


Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó
www.oltozzjol.hu