Végre megérkezett az igazi fény!

A tegnapi nappal véget ért a sötétség korszaka, megindul az átalakulás, hosszabbodnak a nappalok, erősödnek a remények. A Nap 2011. december 22-én hajnal 5 óra 31 perckor megérkezik a Bak jegyének nulla fokára. Szoros és rendkívül kedvező trigonnal kapcsolódik a szerencse bolygójához, a Jupiterhez, ez nagyon sok jót ígér a világnak.

Az elkövetkező negyedévben sok jó irányú változás, átalakulás várható. Az elmúlt időszakban lezajlott fájó, keserves változások a Jupiter jelzése szerint új és nagyon kedvező utat nyitnak meg az emberek és a világ előtt. Aki nyitottan és optimistán tekint a változások felé, amellé a szerencse is könnyebben szegődik, ezt tartsuk egyfajta jelmondatként szem előtt!

A 2011. decemberében lezajlott holdfogyatkozás is sok változást hozott, de több bolygó mozgása is irányt változtat, így például a mindent felforgató Uránusz is hátráló mozgásából előre mozdul és ez egészen a következő év augusztusáig tart. A decemberi újhold 24-én a Bak jegy harmadik fokán is nagyon kedvező változást ígér a következő 30 napra. Remélhetőleg az azt követő időszakban is megtartja kedvező pozícióját és a hatalmas tudású, ámde félénk Szaturnusz megérzéseivel és tűpontos jóslataival, sejtelmeivel jól megtámogatja és előkészíti a Vízöntő jegyet uraló Uránusz érkezését.

Ez az év a Fém Nyúl éve, és az amúgyis gyökeres változásokat hozó következő év, vagyis 2012. február közepéig tart. Bizony addig még sok elvégzendő feladat vár mindenkire, akár akarja, akár nem. Istennek mindennel és mindenkivel tervei vannak, ha e szerint élünk, ha ennek tudatában vagyunk: csak jóra számítsunk. Minden változás, amit megtapasztalunk, a javunkat szolgálja - ha jól alkalmazkodunk a változásokhoz, akkor egyre könnyebb leckéket kapunk.


Az elegáns, szorgalmas, semmilyen hazugságot és álcát nem tűrő, igazság-bajnok, elszánt, bátor és alapos Fém Nyúl évében, amely még körülbelül másfél hónapig tart, aki esetleg még nem tisztázta az életét, annak azt javaslom, minél előbb tegye meg. Őszinteség, munka, hivatás és a kapcsolatok teljes rendezése a feladat és sosincs késő, mindent meg lehet tenni, csak akarni kell. A Fém Nyúl év nagy erővel és határozottan kimetszett az életből mindent, ami nem valódi, például nagy valószínűséggel tönkrementek azok a magánéleti vagy üzleti kapcsolatok, amelyeket valamelyik fél akarata erőltetett a másikra.

Minden, ami nem kölcsönös, bizony pusztulásra van ítélve és ez az időszak a Sárkány évének beköszöntéig még erősen érezteti a hatásait.

Akinek világmegváltó tervei vannak, ne adja fel őket, de ne feledje: Jézus születésével betöltetett Isten csodálatos terve: a világ meg van váltva. A csoda, amelyre olyan sokan és olyan sokáig vártak: bekövetkezett.

Az adventi időszak sok szép reményt tartogat, lelki előkészülődést a csodák bekövetkeztére, várakozást, megfigyelést, tapasztalásokat. Ez az időszak alkalmas arra, hogy felvegyük a kapcsolatot régen nem látott barátokkal, rokonokkal, ismerősökkel, jobban figyeljünk egymásra, bocsánatot kérjünk azoktól, akiket megbántottunk, kifejezzük szeretetünket azok felé, akik fontosak nekünk, vagy éppen jóleső meglepetéseket okozzunk szeretteinknek.
Egy fontos tényről ne feledkezzünk meg: mindannyian spirituális lények vagyunk, Isten gyermekei.


Adjunk hálát a Teremtőnek azért, hogy létben tart minket, hogy a tenyerén hordoz és vegyük végre tudomásul azt, hogy az önbizalmunkat csakis Istennel való kapcsolatunk tökéletes megerősítésére alapozhatjuk. Az ima és a hálaadás minden esetben válasszal jár, akinek van füle a hallásra, megtapasztalhatja. Azok, akik esetleg még lelki és szellemi sötétségben járnak, a mai nappal új, tiszta erőket nyerhetnek a legtisztább forrásból. Az Örökkévalóság naponta csodákat mutat mindenkinek: aki érzékeny a jelekre, szinte minden pillanatban csodák bőségében tündökölhet, napközben is, de álmában is.

Figyeljünk a jelekre! Karácsony előtt két nappal már kívül is, belül is átveszi a Nap a hatalmat és ha ezen a szent ünnepen belül is és kívül is megszületik a csoda, évről évre megtapasztalhatjuk, hogy meg vagyunk mentve és mindig van remény.

A Harmonet olvasóinak is békés, áldott ünnepet és csodák meglátásához tiszta lelkületet kívánok!Ujfalusi Márta
látó, spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu
Képek: a szerző sajátjai