Mit vegyek fel? Szettek, ötletek Szilveszterre

Hamarosan itt a Szilveszter és vele együtt az új év. Szűk baráti társaságban ünnepled az év utolsó napját, esetleg otthon, a szeretteiddel? Vagy beleveted magad a sűrűjébe és egy szórakozóhelyen búcsúztatod az óévet? Akárhogy is alakul a Szilveszter estéd, ideje elgondolkodni azon, vajon mit is vegyél fel erre az alkalomra, amiben jól is érzed magad és az alkatodhoz is ideális.

Tudjuk, hogy a Szilveszter egy vidám és egyben harsány ünnep, melyet trombitával, konfettivel és minimum egy pohár pezsgővel illik köszönteni, ezért fontos, hogy érezzük is jól magunkat abban az összeállításban, amit kiválasztunk erre a különleges alkalomra, főleg, ha végigbulizzuk benne az éjszakát. Ha egy pamut vagy viszkóz anyagú ruhát, felsőt választunk, biztos, hogy a kényelemmel nem lesz gond, ellenben ha műszálas, testresimuló ruhadarabra esne a választásunk, valószínűleg egy idő után már nem fogjuk jól érezni magunkat benne. A megfelelő komfortérzet érdekében választáskor egyaránt figyeljünk ruhánk anyagára és szabásvonalára is!

Érdemes figyelembe vennünk a szilveszteri szett kiválasztásánál, hogy milyen társaságba és hova tervezzük az esti bulit és ehhez igazítani megjelenésünk stílusát. Különböző összeállításokkal segítek Neked a választásban.Tuti tippek:

Idén a fémes fények, az arany, bronz, ezüst kiemelt figyelmet kapott. Ha egy ilyen színű flitteres ruhát vagy felsőrészt öltünk magunkra, számolhatunk a követő szempárokkal.

A fekete-fehér kombináció: nemcsak örök klasszikus, idén roppant divatos a fekete és fehér egymás mellett. Legyen szó egy egyszerűbb ruháról, vagy egy blézer/ruha, esetleg nadrág párosításról, biztosan kellően elegánsak leszünk Szilveszterkor (csak vigyázzunk a borral…)

Jöhet a bőr: bőrnaciban, szoknyában, vagy akár egy bőrruhában igazán dögösen és szexisen vághatunk neki az új évnek. A hatást még inkább fokozhatjuk egy különleges, vagy akár merészebb csipke felsővel vagy harisnyával.


Vagány


SzexiElegáns


Bohém


Flitteres


Klasszikus

 

Az üzletek december 27-étől különböző mértékű akciókat hirdetnek meg, ezért  ha teheted, érdemes körbenézni, most igazán jó darabokra lehet rábukkanni. Ha szeretnéd, segítek Neked ebben!


Cseh Éva
öltözködési és divat tanácsadó