Újra támad a Tigris

2012-re mindössze fél tucat koncertet tervezve, de újra összeáll a Tigris. Az eredeti - Copy Cont sem nélkülözõ - felállásban újraéledő csapat jelenleg egy vadonatúj EP-n dolgozik, amit januárra ígér.

A szolnoki punk-rock reggae csapat, a Tigris 2 éve szüntette be a munkát egy-egy teltházas szolnoki és budapesti koncerttel, és idén a tagok úgy döntöttek, hogy újra írnak pár dalt közösen. A Copy Cont is tagjai között tudó banda jelenleg is a stúdió mélyén tevékenykedik, munkájuk gyümölcsét pedig Tigris – 2012 Maxi címen tölthetjük le a webrõl jövõ januárban – mindhárom dalt teljesen ingyen.


2008-as megszûnésekor már országosan is népszerû banda az elsõ korszakában mindössze egy nagylemezt és egy maxit jelentetett meg, s most - újraéledésük hajnalán - 3 új számmal rukkolnak elõ. A csapat az eredeti felállásban dolgozik, és most is minden adott lesz ahhoz, ami a Tigrist ismertté és elismertté tette: a hazai színtéren teljesen egyedi módon keverik a lazább és keményebb stílusokat. Lendületes, feszes zene, dallamos refrének sok vokállal, dancehall, reggae, punk/rock-riffek és ugye a szövegek: a mûfajnak megfelelõen zöldek, és füstösek

A csapatot az energikus élõ elõadásmód keresett fesztiválfellépõvé tette, és ha sikerül összeegyeztetni a tagok elfoglaltságait akkor várhatóan évente 5-6 alkalommal az új dalokkal is színpadra állnak majd.

TIGRIS a Facebook-on: www.facebook.com/TIGRIS.Zenekar