Esküvő Kiállítás és Vásár 2012

Az esküvő merő rémálom sok pár számára. Rohangálni a menyasszonyi ruháért hat szalonba, menüsorokat hasonlítgatni három étteremben, küzdeni az ültetéssel és a menükártyákkal... Nem csoda, hogy sokszor a leendő férjek máris feladják domináns szerepüket, és csak az esküvőn szembesülnek egy sor olyan döntéssel, amit nem ártott volna együtt meghozni.

Az Esküvő Kiállítás és Vásár immár 19 éve azért kerül megrendezésre, hogy megkönnyítse az esküvőt szervező párok dolgát. A Budapest Kongresszusi Központban a százötvennél is több kiállító standját egy nap alatt végigjárhatjuk. Az itt összeszedett ipari mennyiségű szórólap, katalógus és brosúra segítségével otthon az ebédlőasztalnál már könnyedén végig tudjuk gondolni a lehetőségeket - és a pénztárcánk tűréshatárát.

A tavaly elkezdett előadások 2012-ben is folytatódnak, amelyeken az esküvői témákban jártas szakemberek igyekeznek súgni azoknak, akik maguk ugranak fejest a szervezés mélyvizébe. Sőt, ezúttal a történelmi egyházak képviselői is betekintést adnak az egyházi esküvőkbe.


A vásár honlapján máris elérhetők a kiállítók rövid információi, így tudatosan készülhetünk, hogy megkíméljük párunkat attól, hogy idegbajt kapjon a "még ezt is megnézem" jövés-menéstől. A kiállítás Facebook-os oldalán pedig az "Álompár 2012" nyereményjátékkal és ajándék belépőkkel várják a szervezők az érdeklődőket a kiállítás előtti hetekben. Az oldal címe: http://facebook.com/eskuvovasar2012

A mobileszközök fejlődésének hála a párokat a kiállításon egy speciális mobil alkalmazással segítik, hogy össze tudják gyűjteni a számukra fontos ajánlatokat szórólapok és brosúrák felhalmozása nélkül is.

"Sokan jönnek a párjukkal, de közel a fele a látogatóinknak a szüleivel vagy a barátaival érkezik" - mondja Nemes Ildikó, a kiállítás házigazdája. "A körülbelül hatezres látogatószámot évek óta elérjük, igaz, az igények sokat változtak a közel két évtized alatt. Ma már a legtöbb kiállító előre készül, így a kiállításon mutatja meg először az újdonságait. De jellemző a csak a vásáron felajánlott kedvezmény is. 2012-ben is lesz pecsétgyűjtő játékunk, de egy teljesen új kuponfüzettel is előrukkolunk, amelyben a kiállítók csak ezen a két napon elérhető kiemelt ajánlataik találhatóak meg."


Az Esküvő Kiállítás és Vásár 2012. január 14-15-én a Budapest Kongresszusi Központban kerül megrendezésre. Bővebb információ a vásár honlapján: http://eskuvovasar.hu