Esküvői kiállításon jártunk

Január 14-15-én 19. alkalommal került megrendezésre az Esküvői Kiállítás a Kongresszusi Központban. Elsőre talán macerásnak tűnik, de mégis érdemes ellátogatni egy ilyen rendezvényre, és nemcsak a kiállítók által kínált kedvezmények miatt. Palágyi Diána tudósítása.

Kiállításon általában olyan dolgokat nézegethetünk, amiről legtöbb ember csak álmodozhat: luxusautók, értékes festmények stb... Viszont egyszer szinte mindenki életében eljön az a pont, amikor tudja: hamarosan kimondja a boldogító igent, vagy ha már túl van rajta, segíthet az ötletelésben a barátainak.


Menyasszonyok és vőlegények egyaránt találhattak maguknak szemet gyönyörködtető ruhákat, de láthattunk sok szép jegygyűrűt, csokrot, asztali dekorációt, meghívókat, finom falatokat és még sok mást, amire csak szükség lehet a ceremónián és a lakodalomban.


A felhozatalban mindenki megtalálhatta számításait, legyen szó kis- vagy nagy létszámú esküvőről (mert kis esküvő nincs - az mindig nagy dolog, maximum kevesen hivatalosak rá).


Egészen más, sokkal emberközelibb így, élőben tájékozódni a szolgáltatóktól, mint a netet böngészve.


A helyszín ideális volt arra, hogy zsúfoltságérzet nélkül dúskálhassunk a különféle ajánlatokban. Sok volt az érdeklődő, mégsem kellett tömött sorokban araszolni, mint ahogy a vásárokon lenni szokott.Érdemes körülnézni akkor is egy ilyen jellegű kiállításon, ha valakinek már vannak konkrét elképzelései a nagy napról, ugyanis sok új ötlettel lehetünk gazdagabbak, újragondolhatjuk, és még fantáziadúsabbá tehetjük a jeles eseményt.

 

Palágyi Diána