Gyógyulj az érzelmek erejével!

Csak az érzelmeink útján érhetjük el a spirituális ébredés állapotát, és a teljes emocionális szabadság közelebb van hozzánk, mint gondolnánk. Hogyan kerüld el mások negatív érzelmeinek átvételét? Hogyan különböztesd meg az intuíciót a rettegéstől? Hogyan alakítsd át a negatív érzelmeidet? Mindezekre választ kapsz dr. Judith Orloff Érzelmi szabadság című online előadásából.

Hogyan lehet megkülönböztetni az intuíciót a rettegéstől? "Az intuíció általában érzelmek nélkül jelentkezik. Amikor először érezzük, akkor semleges, egy információ csupán, mint például egy egyszerű IGEN. Információ, ami erős érzelmi töltés nélkül jelenik meg. Ha az embernek olyan érzése van, hogy valahol valami szörnyű dolog történik, a beérkezés pillanatában az információ akkor is semleges. Csak épp az emberi válaszreakció lehet rettegés erre” – vallja Judith Orloff, aki nem kevesebbre vállalkozik, mint a pszichiátria tudományának gyökeres megváltoztatására. A Los Angeles-i UCLA egyetem professzora ugyanis vegyíti a tradicionális orvoslást az intuícióval, az energiával és a spiritualitással kapcsolatos legújabb ismeretekkel.


A szerző saját bevallása szerint orvos, spirituális tanító, az energiagyógyítás és az intuíció nagymestere. Szerinte mára minden eszköz rendelkezésre áll a negatív érzelmek átfordítására, valamint belső békénk megtalálására. Előadásain praktikus módszereket kínál a frusztráción, a stresszen és a túlzott aggodalmon való túllendülésre. Megtanítja az embereket, hogyan csendesítsék le túlzottan aktív elméjüket. Judith módszerét „tisztánlátó pszichiátriaként” írja le, melynek lényege, hogy az intuíciót használja a mentális betegségek diagnosztizálására.

Orloff hangsúlyozza, hogy csak az érzelmeink útján érhetjük el a spirituális ébredés állapotát, és hogy a teljes emocionális szabadság közelebb van hozzánk, mint gondolnánk. Az érzelmek ugródeszkaként szolgálnak: mindegyik egy-egy lépcsőfok, amely a magasabb tudatosság felé vezet bennünket. Judith szerint a saját életünkben nap mint nap hősök lehetünk. Ehhez viszont meg kell szabadulnunk negatív érzelmeinktől, és minden helyzetben arra kell törekednünk, hogy konstruktív, átgondolt megoldásokat találjunk. Egyszóval arra tanít meg, hogyan vezethetjük életünket vidáman, ugyanakkor felelősségteljesen.


Dr. Orloff előadása Érzelmi szabadság című New York Times bestsellerén alapul, amely megteremti a hagyományos és a nem hagyományos értelemben vett orvoslás szintézisét. Meghatározza leghatalmasabb negatív érzelmeinket, a depressziót, a haragot, a szorongást és a félelmet, majd megmutatja, hogyan alakíthatjuk át ezeket pozitív emóciókká: reménnyé, együttérzéssé és bátorsággá.

Érzelmi szabadság  - Dr. Judith Orloff
Csütörtök, Jan. 26, 19:00"Tanulja meg, hogyan ébreszthető fel bennünk az a belső hang, ami a pozitív érzelmeket felerősíti, a negatívakat pedig megszünteti. Szerezze meg a képességet arra, hogy igazán szabad legyen!"


Az előadás témái:
További információ az előadásról
>>

Kép: photostock / FreeDigitalPhotos.net