Csirkemell bazsalikomos sült paradicsommal

Minden hússzeletre 2 paradicsomkarikát helyezünk, sózzuk, őrölt fehér borssal meghintjük, friss bazsalikomot teszünk rá és néhány csepp

csirkemell
60 dkg
paradicsom 15 dkg
olívaolaj 3 cl
Pannónia sajt 25 dkg
bazsalikom
őrölt fehér bors

Elkészítése:
A filézett csirkemelleket megsózzuk, őrölt fehér borssal fűszerezzük, majd a hűtőben 2 órát állni hagyjuk. Rostlapon mind-két oldalát megsütjük, nem túl pirosra, hogy ne száradjon ki. Minden hússzeletre 2 paradicsomkarikát helyezünk, sózzuk, őrölt fehér borssal meghintjük, friss bazsalikomot teszünk rá és néhány csepp olívaolajjal meglocsoljuk. Szeletelt Pannónia sajttal befedjük és forró sütőben pirosra sütjük. Tálaláskor a pecsenyelével áthúzzuk, tojásos burgonyapéppel körítjük.