Heti tarot-előrejelzés: evezz a nyugalom szigetére!

Az év hatodik hetében egy különleges átalakuláson megyünk keresztül. Míg a hét eleje enyhén stresszes lesz, a hétvége már sokkal lazább és könnyedebb: eljutunk a nyugalom szigetére. Ám az oda vezető út enyhén rögös, és jó pár megpróbáltatást ki kell addig állnunk. A Valentin-nap, a munkahelyi légkör, a család, az anyagi helyzet és az ellátandó feladatok mind hozzájárulnak a hét eleji stresszhez.

Hétfő – február 13. (Kardok négyes, Érmék hármas, Érmék királya)
A vasárnap este folyamán nem biztos, hogy elég korán alszunk el, ezért kialvatlanul, fáradtan ébredhetünk. Ha bal lábbal kelünk, az rányomhatja a bélyegét egész napunkra, és kedvtelenek, kicsit fáradékonyak lehetünk. Ezt ellensúlyozhatjuk pár bögre finom fekete teával, vagy egy reggeli kávéval. Párkapcsolatunkban a szeretet ereje tovább erősödik, köszönhetően a közelgő Valentin-napnak.


Kedd – február 14. (Kelyhek lovagja, Kelyhek hatos, Bolond)
A lapok állása is jelzi, hogy a mai nap az érzelmekről szól (A Kelyhek lapok a tarot-ban az érzelmeket, a szerelmet jelölik). Valentin napján lepjük meg párunkat valami csekélységgel, amiről mindig eszébe juthatunk. Férfiak számára vehetünk egy egyedi kulcs- vagy mobiltartót, míg a hölgyek számára inkább a parfümosztályról válasszunk ajándékot. De vigyázzunk, mert a sok idegeskedés ma sincs jó hatással szervezetünkre. A sok stressztől szédülhetünk, és rossz lehet a közérzetünk.

Szerda – február 15. (Botok hármas, Botok nyolcas, Kelyhek ásza)
Leginkább a munkahellyel leszünk elfoglalva már, és a párkapcsolatok, az érzelmek háttérbe szorulnak. Úgy érezhetjük, hogy a főnökünk neheztel ránk. Ennek oka az, hogy ma sokkal érzékenyebbek leszünk, mint egy átlagos napon, és mindent magunkra veszünk. Előfordulhat, hogy a nap délutáni és esti részében egy csomag zsebkendővel, a szoba egyik sarkában, jó puha párnák között sírjuk ki magunkat, engedjük ki a nap fáradalmait.

Csütörtök – február 16. (Kardok királya, Érmék kilences, Kardok királynője)
A tegnaphoz képest mára már sokkal ellenállóbak leszünk a környezetünk támadásaival szemben, és nem veszünk mindent magunkra. Érdemes a nap kezdetén egy képzeletbeli leplet borítani magunkra, amely minden rosszat eltaszít, és visszaver – na persze nem ártó szándékkal. Ne fogyasszunk zsíros ételeket, mert a kilók könnyebben feljönnek. A relaxációra vágyóknak érdemes egyet meditálni, hogy a hét közepén lelkük megnyugodjon, és kellően feltöltődjenek.

Péntek – február 17. (Kardok nyolcas, Érmék kettes, Remete)
A hét utolsó munkanapján igazán fáradtak leszünk. A napunk is kissé vontatott lesz, de ennek ellenére meglelhetjük benne a jót. Kitűnő nap baráti vagy éppen családi találkozóknak. Pénzügyi előrehaladás is várható, lehetséges, hogy a találkozón jutunk olyan információkhoz, hírekhez, amelyekről eddig még nem tudtunk. Ha a teljes tájékozódás után is úgy látjuk, hogy jó lehetőség, ne hezitáljunk, vágjunk bele és vigyük sikerre!


Szombat – február 18. (Botok királynője, Botok ötös, Akasztott ember)
Enyhén szétszórtak lehetünk, ide-oda kapkodhatunk. Lehet, hogy elhatározzuk magunkat, hogy ma kitakarítunk, bármi is legyen. Úgy, ahogy egy takarításnál szokott, ha elkap a hév, akkor bizony mindent tisztává akarunk varázsolni. Készüljünk fel, hogy a hétvégén – a szerencséseknél csak szombaton –, a mosógép a maximális fordulatszámmal fog pörögni, és bizony az ablakok is csillogni fognak. De legyünk őszinték, a végeredményért megéri egy kicsit szenvedni.

Vasárnap – február 19. (Botok apródja, Diadalszekér, Botok kettes)

A hét utolsó napját szánjuk teljes egészében a relaxációra, a pihenésre, a gőz kiengedésére. Keressünk olyan elfoglaltságot, amelyben ki tudunk teljesedni (festészet, tánc, zene, stb.), főzzünk finom és gyomorkímélő ételeket, igyunk finomabbnál finomabb teákat. Amennyiben családunk van, a gyerekekkel közös programot, például egy társasjátékot is beiktathatunk. A napot egy illóolajos, habfürdős, igazi nyugtató fürdővel zárhatjuk.


Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>

Papp Máté
AstroWorld