Heti tarot-előrejelzés: energikus napok jönnek

A misztikus 2012-es év tizedik hete igen energikusnak ígérkezik. Egyfajta energiacsomagot kapunk a hét elején az univerzumtól, amivel tudni kell jól bánni. Ha megfelelően osztjuk be mindezt, akkor szinte minden, amit elterveztünk sikerülhet a héten. Ha elpazaroljuk felesleges dolgokra, akkor a hétvégén már fáradtak, erőtlenek leszünk. A hét mondata: bánj jól az energiával!

Hétfő – március 5. (Világ, Érmék hetes, Kardok négyes)
A hét első napján energikusak leszünk, tele életkedvvel. Ha a benső energiánkkal megfelelően gazdálkodunk és jól osztjuk be akkor semmi probléma nem várható. Amennyiben kapkodunk, és minden egyszerre szeretnénk, előfordulhat, hogy a végkifejlet merő összevisszaság lesz. Tervezzük meg minden cselekedetünket precízen, pontosan. A szívbetegségben szenvedőknek az energiák nem éppen kedveznek, ne hajszolják túl magukat!

Kedd – március 6. (Érmék királya, Kardok ötös, Mágus)
Ma nem érdemes vitákba keveredni, mert addig nem nyugszunk, míg nekünk nem lesz igazunk. Ez több szemszögből is rossz: rengeteg energiánkat elpazaroljuk, egyes baráti kapcsolataink megromolhatnak. Viszont ha tudjuk magunkat koordinálni, mindez elkerülhető. A szerelmi téren fellépő gondokat is gyorsan orvosolhatjuk, amennyiben már csírájában felismerjük a problémákat. Ehhez szükség van arra, hogy párunkat nagyon jól ismerjük.


Szerda – március 7. (Kelyhek ásza, Érmék királynője, Mértékletesség)
Csak mértékkel mindenben – lehetne ez a nap mondata is akár. Mint tudjuk, semmiben se jó a mértéktelenség, s a mai napunkra ez többszöresen jellemző lesz. Csak óvatosan mindennel: a szavakkal, a tettekkel, az érzelmekkel, a gondolatokkal. A pénzügyek bonyolítására viszont kedvező időszak. Hivatalos ügyeinket, illetve a tárgyalásokat időzítsük erre a napra, mert sokkal nagyobb sikert érhetünk el, mint máskor.

Csütörtök – március 8. (Botok királynője, Érmék tízes, Érmék lovagja)
Az energiánk már fogytán, hisz már a hét közepén tartunk. Ezért még inkább meg kell válogatnunk, hogy mire adunk ki energiát. Csak hasznos dolgokra szánjunki időt, valamint munkahelyi feladataink teljesítésére. Utóbbit viszont 100%-osan végezzük el. Aki teheti, játsszon valamilyen szerencsejátékon, mert a mai nap – a pénz érkezése szempontjából – szerencsésnek mondható. Párkapcsolatunkat se hanyagoljuk el, törődjünk szerelmünkkel!

Péntek – március 9. (Érmék apródja, Érmék hármas, Szerencsekerék)
A hét utolsó munkanapja is sikeresnek mondható. A kisebb nehézségek ellenére ismételten pozitív napra ébredhetünk. Ha van vitás kapcsolatunk, vagy olyan barátunk, akivel kapcsolatunk megromlott és szeretnénk helyrehozni, a mai nap megfelelő rá. Hívjuk meg egy kávézóba, vagy étterembe, ahol kibeszélhetjük magunkat, és kapcsolatunk ismét a régi lehet. Kerüljük a nehéz dolgok emelését, cipelését, mert könnyen meghúzódhatnak az idegek, s akár kórházi kezelés is lehet belőle.Szombat – március 10. (Kelyhek kilences, Kelyhek tízes, Botok lovagja)

Csak a család – akár így is meg lehetne határozni a mai nap szabályát. Szervezzünk családi programokat, akár szabadtérit is, hiszen a jó idő már beköszöntött. Élvezzük a családunkkal közösen a nap fényét, a boldogságot, az örömöt. Aki nem szeretne költeni kirándulásra, de szívesen csinálna valami családi programot, sétáljon egy nagyot a városban. Biztos van olyan hely, ahol még nem jártunk vagy éppen olyan park, ahol még nem volt szerencsénk pár percet eltölteni.

Vasárnap – március 11. (Érmék ötös, Kelyhek négyes, Kelyhek nyolcas)

Amennyiben nem tudunk meglenni munka nélkül, akkor használjuk fel a mai napot is feladataink teljesítésére. Ha viszont lehetőségünk van arra, hogy vasárnap hanyagoljuk mindezeket, akkor főzzünk egy finomat, akár közösen a családdal és szervezzünk egy igazi nagy lakomát. A nagy családi ebédnél mindenki kibeszélheti magát, s a problémákra is fény derülhet, illetve megoldás is születhet. A lényeg, hogy együtt legyen a család, szeretetben és békességben.


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>

Képek:
Image: pal2iyawit / FreeDigitalPhotos.net
Image: koratmember / FreeDigitalPhotos.net