Iszak Eszter színészi pályáról álmodozik!

Iszak Eszterrel, a gyönyörű műsorvezetővel a Women of the Year díjátadó gálán beszélgettünk. Mint kiderült, a szőkeség színészi álmokat dédelget.

Esztert idén jelölték az Év műsorvezetője címre, ám hiába a rekordmennyiségű szavazat, a díjat végül Tatár Csilla kapta. A fiatal lány ugyan csalódott egy kicsit, de úgy véli, hogy nagyon megérdemelte az elismerést Gönczi Gábor felesége.

"Nyilván mindenkinek rosszul esik, ha nem az ő neve hangzik el, amikor kihirdetik a győztest, de én nagyon örülök Csillának. Szerintem ő volt az, aki a legjobban megérdemelte. Nagyon régóta benne van a szakmában és nagyon-nagyon ügyes" – mondta el nagyon diplomatikusan Iszak Eszter a Tabu Tv riporterének.

A fiatal lány nem titkolja, hogy régóta dédelgetett álma a színészkedés. Habár láthattuk már őt az Álom.net című filmben játszani, az alkotás azonban nem ért el átütő sikereket.

"Az lenne a legjobb, ha a színészetben tudnék sikereket elérni. Mindenképpen be szeretnék iratkozni egy színitanodába. Persze ameddig lehet, maradok a Vivánál, mert nagyon élvezem és imádom a munkatársaimat is" – tette hozzá Eszter.