Szerdai angyali üzenet: használat

Hogyan használjátok mindazt, ami megadatott Nektek? A Földet, a vizet, a levegőt, a saját testeteket, a változásra irányuló szándékotokat, az átalakító erőtöket, a gondoskodó szereteteteket, ami megadatott számotokra?

A mostani üzenetünkkel a méltányos használat és a megbecsülés fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet, kedveseink. Ahhoz, hogy megteremtsétek a Mennyországot itt, a Földön, nektek magatoknak kell gyökeres változásokat eszközölnötök a jelenlegi rendszereitekben. Ezzel jónéhányan tisztában vagytok már, kedveseim, de sokan még bátortalanok vagytok és attól tartotok, egyedül vagytok az elképzeléseitekkel, a forradalmi újításaitokkal, az apró, de annál fontosabb változtatásaitokkal, amelyeket sokan egyenesen hóbortnak bélyegeznek és kigúnyolnak.


A kételkedők kora azonban lejárt, drága földi angyalok. Hatalmas változások zajlanak jelenleg szerte a bolygón, sokan érzitek a zsigereitekben, a csontjaitokban, a pórusaitokban. Mivel a tudatosságotok révén mindannyian összeköttetésben álltok egymással, akár tetszik, akár nem, a bolygó minden élőlényének legapróbb rezdülését is képesek vagytok érezni sejtszinten. Nem hagyhatjátok többé figyelmen kívül más fajok, más népek, más élőlények legfőbb javát. Nemcsak figyelembe kell vennetek mások és más életformák jólétét, de a legjobb tudásotok szerint gondoskodnotok is kell róluk.

Soha nem volt igazabb a mondás, amit sokszor emlegettek: csupán ajándékba kaptátok a bolygót az unokáitoktól. Igen, megőrzésre kaptátok ezt az életteret, hogy őrizzétek és tápláljátok az Életet ezen a földön. Mindeddig csupán elpazaroltátok és a pusztítás irányába hatottatok, felelőtlenül és gondtalanul dúlva a földön, akár a gyerekek. Ennek véget kell vetnetek végleg, fel kell nőnötök a feladatotokhoz és vissza kell állítanotok a valódi természeti rendet.

Mindez azt igényli tőletek, kedveseim, hogy túllépjetek a kicsinyes, egós viselkedésmintáitokon, amelyekben oly szívesen játszottatok évezredekig. Az Egység korába csak nyitott, elfogadó és önzetlen szívvel fogtok tudni belépni, különben meghasadtok és egy másik létszférában folytatjátok tovább végtelen utazásotokat.

Itt az idő, hogy felébredjetek a régóta tartó álmotokból és lássatok, ahogy mondani szoktátok, a saját orrotokon túl. Váljatok az Egyetlen Lénnyé - hiszen magasabb szinten éppen Ő az, aki ti vagytok: egy csodálatos, egyedi, hatalmas Létező karjai, lábai, erei, sejtjei, szemei és fülei vagytok. Ti, az emberi ruhát öltött földi angyalok egy Egységet alkottok egymással – helyezkedjetek bele ebbe a nézőpontba és kezdjétek el így szemlélni az Életet és Önmagatokat.


Értitek már, hogy ami fáj a világban, az mindannyiótoknak fáj? Még akkor is, ha nem vesztek róla tudomást vagy ilyen-olyan módokon elnyomjátok, elfojtjátok! Kezdjétek el begyógyítani a sebeket – és kezdjétek ott, ahol éppen vagytok, a saját környezetetekben. Adjatok jó szót, ölelést, gondoskodást, szeretetet, támogatást, tudatosságot, fényt, világosságot – ott, ahol éppen vagytok! Nem kell nagy dolgokra gondolnotok, de legyetek tudatában annak, hogy a nagy horderejű változások is kis lépésekből állnak össze.

Menjetek és tegyétek meg a saját kis lépéseiteket – ebből fog összeállni az Egyetlen Lény ösvénye, amelynek kivétel nélkül mindannyian a részesei vagytok. Ne tétovázzatok tovább, engedjétek hatni, élni, ragyogni a Fényeteket – használjátok a teremtő képességeiteket, az ölelő karotok, nyitott szívetek, cselekvő elmétek erejét! Használjátok az időt, ami megadatott számotokra! Használjátok ki jól, mert a jelen pillanat soha nem tér többé vissza. Itt az idő, hogy megmutassátok, hogyan tudjátok gyakorlatban is használni a bölcsességeteket, a Fényeteket.


www.mesteringa.hu

Képek:
Rosen Georgiev / FreeDigitalPhotos.net
graur razvan ionut / FreeDigitalPhotos.net