Fluor: lájk a diétára!

Fluor Tomi is ellátogatott a Bodies 2 kiállításra, ahol a tárlat kapcsán beszélgettünk az egészséges életmódról, rajongólányokról és Tomi nagy fejéről.

"Eljöttem megnézni a Bodies-t, mert szerintem nagyon érdekes dolog, és szerintem király, ha a nagy fejemet odarakom dolgokhoz, hogy az emberek észrevegyék, hogy léteznek - és ez pont egy olyan sztori, amit szívesen támogatok" - mesélte a baseball-sapkáiról és háromcsíkos felsőiről ismert sztár.

Arról is faggattuk a rappert, mennyire figyel oda az egészséges életmódra. Mint megtudtuk: nagyon! Száműzött étrendjéből mindent, ami egészségtelen - például túl cukros - és csak ásványvizet iszik. Meg sört. Meg energiaitalokat... Összegezve: a Tabu Tv ítélete alapján még nem teljes a diéta (amit Tomi is beismert) de már alakul.

"Idén már jobban odafigyelek ezekre a dolgokra, és kellett is fogynom, mert már rosszul éreztem magam, de már jobb. Turnékra is viszek magammal kis nyírfacukorból készült kajákat, amik nem hízlalnak annyira, mint a sima cukrosak."

Riportunk végén, ha ugyan diétás recepteket nem is, de egy igazi fluoros elköszönést azért kaptunk, amit most szeretettel tovább is adnánk a rajongóknak: "Puszcsi, lávcsi, nézzétek az új klipem, Hello, nyár a címe! Jee!"