Zséda jubilál: tíz éve a pályán

A napokban egy exkluzív divatbemutatón kaptuk mikrofonvégre Zsédát, aki elárulta, az idei évre igazán nagy dolgokkal készül, hiszen szólókarrierje 2012-ben ünnepli 10 éves születésnapját.

Az énekesnőt elsőként a divatbemutatóról kérdeztük. Megtudtuk, Adriennhez igen közel áll Nerella elegáns vonalú tervezése: "Szeretem! Nagyon elegáns, finom, franciás, igazi nőies. Azt gondolom, ezek a púder-színek, a világoskék a mostani trendbe belepasszolnak. Mindig büszke vagyok, amikor magyar divattervezők ruháit viselhetem, mert tényleg gyönyörűeket tudnak készíteni, és kell, hogy észrevegyük ezeket a kincseket!" - hangsúlyozta az egykori Cotton Club Singers szopránja, aki kedvencei közt Náray Tamást, a Use Unused-ot és az új kollekcióját bemutató Nerellát említette a sztártévé stábjának.

"Zenei téren az az aktualitás, hogy jubileumi évem van, tíz éve jelent meg az első szólólemezem, és most készül az ötödik. Az első dal már meg is jelent róla, a Legyen úgy - illetve készül a többi dal is. Tervben van, hogy nyáron egy újabbal jelentkezem, és készül az új könyv is, a Zséda 2013" - mesélte Adrienn, akinek duplán van oka ünneplésre, hiszen tízéves szólókarriere mellett énekesi pályája idén lép a nagykorúak világába: pont tizennyolc éve, 1994-ben alapította harmadmagával a számos nagylemezt és teltházas koncertet maga mögött tudó Cotton Club Singers-t, amelynek 2001-ig volt tagja.

Azóta négy stúdióalbumot és egy koncertlemezt tett le az asztalra, melyek mindegyike elérte az arany vagy platina státuszt, valamint első könyve, a Zséda 2012 is igen szép eredményeket tudhatott magáénak. "A 2012 egy kalendárium volt, a 2013 is az lesz. Van egy témája az elsőnek: a stílus, a hely, ahol élünk - Budapest - kedvenc helyek, gyerekes programok, öltözködés, szépség; és most még nem árulnám el, mi lesz a második könyv tematikája, de ígérem, hamarosan megtudhatjátok! Emellett nyáron sok koncertem lesz, klipet is forgatunk, és az év végén lesz nagykoncert, és majd tervbe van véve egy hasonló is, mint a 2009-es Aréna" - hallható a Tabu Tv interjújában.