Szerdai angyali üzenet: kimenni és átalakulni

A hosszú téli hónapok után itt az idő, hogy annyi időt töltsetek a természetben, amennyit csak tudtok. Ez az átalakulásotok kulcsa, a bölcsességetek forrása, a lehetőségetek, hogy visszatérjetek önmagatok fényéhez és a mindent betöltő szeretethez.

A természet él és minden apró fűszál, a legparányibb bogár és élősködő is az isteni energiákat, a teremtő fuvallatot testesíti meg. A természet érintetlensége, tisztasága gyógyírt jelent testi bajaitokra, mentális és érzelmi problémáitokra egyaránt. A mesterséges városi környezet nem szolgálja teljes egészében a Lelketek növekedését és kiterjedését, drága földi angyalok.

Ezért amikor csak tehetitek, menjetek ki a szabadba, kedveseim – nem számít, hogy egy napotok, egy órátok vagy csak néhány percetek van rá, használjatok ki minden pillanatot, amit a természetben tölthettek. Legyen ez akár egy fenséges erdő, egy városi park, a kertetek vagy a balkon az otthonotokban néhány cserép virággal. Menjetek és tanuljatok: hallgassátok a levelek növekedését, figyeljétek együtt a fákkal, hogy mit suttog a szél, nézzétek, hogyan táncolnak a pillangók a szikrázó napfényben és tanuljatok tőlük szeretni, élni, létezni – mert ez maga a csoda, kedveseim.


Isten, a Forrás energiája, az Örök Szeretet a természet minden sejtjében ott lüktet és ezt bármikor megérezhetitek, magatokba szívhatjátok, elraktározhatjátok. A természetben gyógyulásra lel a testetek, megpihen a csapongó elmétek, elsimulnak a zaklatott érzelmeitek és harmonizálódnak a finomtesteitek.

Angyali útmutatás személyesen Neked >>>

Éljetek Földanya csodálatos ajándékával! Érezzétek a természet gyógyító erejét, engedjétek, hogy betöltse testeteket a napfény ereje, átjárja lelketeket és elméteket a szél finom tisztító ereje, megújítson benneteket a víz megannyi formájában és átjárja szellemeteket a levegő éltető ereje.

Komoly átalakulásra van szükségetek, kedveseim, de nem kell félnetek mindettől. Minden, ami ehhez szükségeltetik számotokra, itt van és rendelkezésetekre áll, csupán használnotok kell azt, ami megadatott nektek.  Nincs szükségetek hosszadalmas rituálékra és nyugodtan mellőzhetitek a régi szertartásokat is. Mindez egyszerű, ha megengeditek és követitek a természet rendjét. Egyszerűen csak éljétek át a Létezés Csodáját és hagyjátok, engedjétek, hogy minden, ami régi és idejétmúlt, és már nem szolgálja a fejlődéseteket, elhagyjon benneteket.


Legyetek olyannyira nyitottak és friss elméjűek, amennyire csak tudtok. Talán ez némi erőfeszítést és gyakorlást igényel, de a kulcs továbbra is a megengedés. Tanuljátok meg a fáktól, ahogy odaadják magukat a szélnek és annak ritmusára hajladoznak. Tanuljátok meg a hernyótól, hogy varázsütésre, egy finom belső jelre hallgatva bebábozódik és csendben átalakul. Tanuljátok meg a madaraktól, hogy ugyanerre a  finom hangra figyelmezve tudják, mikor jön el a fészekrakás ideje.

Találjátok meg önmagatokban ezt a finom belső hangot és hallgassátok a saját jeleiteket, amelyek végigvezetnek az átalakulás folyamatán. Így elkerülhetitek a kínlódás, a szenvedés régi mintázatát, és minden szükséges lépést akkor tesztek meg, amikor éppen itt van az ideje. Ahogy a bimbó is akkor pattan meg és fordul virágba, amikor éppen itt van az ideje.

Haniel Arkangyal
www.mesteringa.hu

Képek: piqs.de jjjj56cp: 310e3 viburnum bursts, 482e sit a spell....