Puskás Peti ráérzett a koktélkeverés ízére

Az énekes megtalálta új hivatását? Ki tudja...

A Balaton Soundra látogatott stábunk, ahol nem sokkal megérkezésünk után egy igen izgalmas Finlandia koktélkeverő versenybe csöppentünk: Dukai Regina, Baronits Gábor és párja, valamint Puskás Peti mérhette össze mixeri tudását. Persze az egyedi italok készítése csak az utolsó megmérettetés volt: előtte gyümölcshorgászattal és jégszobor-faragással szórakoztatták a megjelenteket - és persze egymást. Ugyan a Peti-Regina páros végül alulmaradt Gáborék összeszokott kettősével szemben, de a Megasztárban feltűnt énekes határozottan rákapott a dolgok ízére!

"Ez az első koktélom, és úgy érzem, nekem jól áll ez a meló. Egész végig ezen gondolkoztam: töltögetem az italokat, csavargatom, kevergetem, és közben pedig jófejkedem - és ezért emberek még pénzt is kapnak!" - lelkendezett Peti, aki azért stábunknak megsúgta, nem nagy koktélos: "Azt gondolom, hogy nálunk ennek még nem alakult ki a kultúrája. Mi ilyen sörös meg vbk-ország vagyunk - főleg, ha visszatekintek a jó egyetemi évekre, amikor vettük a 160 forintos bort és töltöttük bele a kólát - a koktél szerintem még mindig úri passzió. Ennek ellenére most rászoktam!"

Peti azt is megosztotta velünk, egyaránt vannak jó és rossz élményei a fesztiválokkal kapcsolatban: míg annak nagyon örült, amikor tavaly öccsével együtt tudott bulizni a sound-on, addig az kevésbé lelkesítette, hogy egyik évben elveszítette a bankkártyáját. És mi az első, amit Puskás Peti bepakol, ha fesztiválozni megy? "A legfontosabb a parfüm. Bárhová mentek nyáron, parfüm kell!" És persze egy koktél!