Szűz jegyű vagy? Tudd meg, miben segít az angyalod!

Új sorozatunkban hónapról hónapra az aktuális csillagjegy szülöttei kapnak tanácsot, hogyan vehetik fel a kapcsolatot saját angyalukkal. Angyal horoszkóp a Szűz jegyűeknek!

Hamaliel angyal a szemmel nem látható erők angyala és a Szűz csillagjegyűek személyes segítője. A Szűz mindig bizonyítékokat keres, racionalitása közismert. Nehezére esik olykor elrugaszkodnia a valóságtól, csak a kézzelfogható dolgokban hisz.

Fontos, hogy néha önfeledt szórakozásban is része legyen - ennek híján élete csak a munkából és a kötelességekből fog állni.

Az angyalhoz a Szűz önfeledtségért, játékosságért, hitért fohászkodhat. Támogatja a bizalom érzésének kifejlesztését. Így a Szűz megtanulhat hinni saját megérzéseiben, belső hangjában.Milyen helyzetekben hívhatjuk segítségül?

A jegy szülötteinek most nem nagyon megy a munka. Szokatlanul érzelmes hangulatban vannak, párkapcsolati problémák gyötrik őket. Úgy érzik, hogy minél hamarabb meg kell találniuk a megoldást, vízválasztóhoz érkezett a kapcsolat. Így nem is csoda, ha nem tudnak figyelni a feladatokra.

A szerelemben bonyolult helyzetekre, nehéz döntéshelyzetekre számíthatnak a jegy szülöttei. Most mérlegre kell tenniük az életüket, választaniuk kell egyformán fontos értékek között. Általában az érzelmi kérdéseket is racionálisan döntik el, és most is ez történik: józanul gondolják át a magántermészetű ügyeket.                                


Kunsay Melinda

Kép: FreeDigitalPhotos.net