Hogyan hódítsd meg a Szüzet?

A Szűz jegyűek hű társak, visszafogott, mégis különleges szeretők, megbízható partnerek akár egy életre. 5 tipp, hogyan csábítsd el Szűz jegyű kiszemeltedet!

Ne késs el a randiról! Utálja a megbízhatatlan embereket. Dühös lesz, ha késel, és lehet, hogy meg sem vár, ha 10 percnél tovább váratod. Ha elkönyveli, hogy nem lehet megbízni benned, akkor később nehezen értékeli át a saját véleményét és a szívét sem fogja megnyitni előtted. Ő biztosan ott lesz a megbeszélt időben, tiszteld meg azzal, hogy Te sem váratod meg!

Ne vidd a legdrágább helyre! Nem szereti a pazarlást, és nem érti, hogy miért kell olyan sok pénzt kiadni egy vacsoráért. Vidd egy kedves és hangulatos helyre, ami közepes árfekvésű. Így kimutatod, hogy tiszteled, de takarékos vagy, vigyázol a pénzedre. Ő soha nem élne együtt valakivel, aki túl sokat költ! Ha ragaszkodik hozzá, hogy kifizesse a számla felét, akkor hagyd! Ez azt jelenti számára, hogy egyenrangú felek vagytok!

Apró, de kedves ajándékot vegyél neki! Ne vegyél neki méregdrága holmit, mert ettől zavarban érzi magát. Úgy gondolhatja, hogy a lekötelezetted lett és valamit biztosan vársz cserébe. Inkább vegyél neki egyedi meglepetést, ami emlékezteti arra, hogy fontos számodra. Figyelj rá, tudd meg, hogy mire vágyik és azzal állj elő! Neki többet jelent a figyelmesség, mint a drága ajándék!


Adj neki időt az első éjszakához!
Alapvetően szégyenlős és visszafogott alkat. Az önbizalom sem az erőssége. Nem az ő műfaja, hogy rögtön fejest ugorjon az ágyadba! Meg kell várnod, amíg megbízik benned és nem szégyelli már magát előtted. Tudnia kell, hogy úgy tetszik neked, ahogyan van, így könnyebb lesz levetkőznie a gátlásait. Adj neki időt, míg megszokja a szex gondolatát!

Ne kérj tőle merész szexmutatványokat! Rossz helyen kopogtatsz, ha gátlástalan szenvedélyt, vagy bizarr szexjátékokat vársz a Szűztől. Ő egyszerűen oldja meg a szexet, nem szereti a rafinált technikákat. Kaphatsz tőle gyengédséget, meghittséget, de nem ő a lepedő virtuóza! Viszont biztos lehetsz benne, hogy soha nem játssza meg az élvezeteket, és soha nem éred tetten valaki mással.

Kunsay Melinda