Heti tarot-előrejelzés: dagadjon a pénztárca!

Beköszöntött az október, hullani kezdenek a falevelek. Itt az ideje annak, hogy még az utolsó búzaszálat is betakarítsunk, semmit se hagyjunk parlagon! A legjobb lehetőségeket még elcsíphetjük, amivel megoldhatjuk akár az összes anyagi problémánkat. Készítsük elő az optimista énünket és a pénztárcánkat, mert ennek a hétnek a jelmondata: dagadjon a pénztárca!

2012. október 1. – hétfő (Kelyhek apródja, Érmék királynője, A Mágus)
Október első napján leginkább a teremtés és a munka lesz a meghatározó. Akár egy unalmas, futószalagszerű munkahelyen is meg tudjuk ma teremteni az alkotás örömét. Nem kell hozzá más, mint hogy minden erőnkkel azon legyünk, hogy amin dolgozunk, az 100%-os legyen, még ha papírmunkáról is beszélünk. Az érzelmeket sem szabad hanyagolni! Tudni kell, hogy hol a határ, meddig mehetünk el a munkában és a párkapcsolatban is. Ha a kettő keveredik, akkor valamit rosszul teszünk, hiszen fontos, hogy a munkát ne vigyük haza!

2012. október 2. – kedd (Botok apródja, Botok nyolcas, Uralkodónő)

Szükség lesz minden lelkierőnkre, mert könnyen kerülhetünk a támadások középpontjába, amelyek leginkább a pénzzel vannak összefüggésben. Valaki úgy érezheti, hogy átvertük, megkárosítottuk, holott csupán valami félreértés miatt fajult idáig a helyzet. A nőiség és a gyengédség, amit hangsúlyoznunk kellene a mai napon, mert ezzel ellensúlyozni tudjuk az erős, férfias, támadó energiákat. Amennyiben gyermekáldáson gondolkodunk, akkor jó nap a mai arra, hogy megtegyük az első és egyben kulcsfontosságú lépést a siker felé.2012. október 3. – szerda (Kardok tízes, Kardok ötös, Kelyhek királya)

Ma bizony beletörik a bicskánk bizonyos feladatokba, amelyeket erőnkön felül vállaltunk el mondván: meg tudom én még ezt csinálni. Sajnos mégsem, és emiatt egyfajta csalódás van bennünk, de ezt jobb minél hamarabb elhessegetni, hiszen fontos: tisztában voltunk a rizikófaktorral. Ezen kívül előfordulhat, hogy egy barátunknak hitt személy pletykákat indít a hátunk mögött, vagy éppen kibeszél minket. Ha tudomásunkra jutott, hogy ki ez a személy, minél hamarabb szüntessük meg vele a kommunikációs csatornáinkat, éreztessük vele, hogy csalódtunk benne.

2012. október 4. – csütörtök (Érmék nyolcas, Kelyhek kettes, Kelyhek hármas)
Ma a fő hangsúly az élvezeteken és az élet szépségein lesz. Ma több lehetőségünk is nyílik arra, hogy megtapasztaljuk az élet adta szépségeket. Tökéletes időzítéssel érkezik ez a tanítás életünkbe, ami arra világít rá, hogyan nézzük az Univerzumot, a Világot optimistán! A pénzzel is jól bánhatunk ma, elkerülhetjük, hogy csak úgy kicsússzon a kezeink közül. A legjobb ötletek a héten ezen a napon fogalmazódhatnak meg bennünk. Figyeljünk rájuk, mert egyet-egyet tovább gondolva akár jól menő üzleti vállalkozássá is tudjuk fejleszteni.2012. október 5. – péntek (Kelyhek nyolcas, Diadalszekér, Kardok lovagja)

Lehetséges, hogy ma hamarabb felkapjuk a vizet, mint egy átlagos napon, hiszen ma a férfias energiák fognak érvényesülni. Vigyázzunk, hogy az energiáink ne aprózódjanak el sokfelé, inkább koncentráljuk őket egy pontba, egy dologra fókuszáljunk csak, s minden erőnkkel azon legyünk, hogy az az egy kitűzött cél sikerüljön! A hétvége felé közeledve könnyen meglehet, hogy a teljesítőképességünk ma már alábbhagy, hiszen azért nyomot hagy 4 dolgos nap, amely eléggé megcsapolta az erőnket. Legyünk megértőek magunkkal szemben is, hogyha valami nem sikerül.

2012. október 6. – 7. – hétvége (Nap, Kelyhek tízes, Kardok hetes)
A feladatokat ideje letenni, szakadjunk ki a kosz és por lepte dolgos hétköznapokból, legalább erre a két napra. Most eljött az idő, hogy családunkra és magánéletünkre fordítsuk energiáinkat és figyelmünket. Ha a héten nem jutott idő a problémák megbeszélésére, amely akár párkapcsolatunkban, akár a gyermekeinkkel kapcsolatban adódnak, most itt a megfelelő alkalom. Fontos továbbá, hogy ezen a hétvégén tegyük meg a nagyszülők és egyéb távoli rokonok látogatását, mert nem biztos, hogy lehetőségünk lesz jövő héten akár egy napra is elszakadni.


Papp Máté
AstroWorld