Adventi hangolódás zölden

Az eljövendő advent heteiben olyan kézműves tevékenységet kínál a Humusz Ház, ahol mindent a természetes anyagok használata és az újból felhasználható anyagok szelleme hat át. Egyedi, praktikus és mégis nagyon szép, esztétikus ajándéktárgyakat készíthetünk környezetbarát módon, kis költség-ráfordítással.

A koszorútól az ablak és ajtódíszekig, adventi naptárig mindent el lehet készíteni olyan, a háztartásban fellelhető anyagokból, amit kidobásra szánnánk. Előkerül a papírhenger, a műanyagflakon, a kávéskapszula, a teásdoboz, a befőttesüveg és még sok más kreatív alapanyag, amiből csodákat alkothatunk az adventre!Angyalvárás gyermekekkel

Az eljövendő advent heteiben a zöld szellemű tárgyalkotó kézműves tevékenységet kiegészítve játékkal, mesével készülnek az ünnepre.
Adventi kézműves- ügyes apró kezek ajándékot készítenek természetes és újra használható anyagokból az ünnepre.

ÖkoMikulás-ZöldMikulás 

A ZöldMikulás egy kicsit más, mint a szokásos modern, fogyasztás és ajándék orientált Mikulás ünnep. Szent Miklós püspök legendájához kapcsolódóan, annak eredeti értékét felelevenítve a vén Miklós püspök nyomaiban jár a Humusz zöld Mikulása: az egyszerű ajándékok készítésével, az ajándékozás örömével, az önzetlen adás, gesztus értékű szívesség tételével.

Program elemek:


A Humusz várja iskolai csoportok, óvodák jelentkezését!
A program a Humusz Házban és kihelyezett helyszínen is elérhető.

További információ:

Némethné Kavecsánszki Alexandra
Pilinger Zsuzsa
oktatas@humusz.hu
06-1/386-26-48