A világ legnagyobb Hello Kitty rajongója

Hello Kittynek világszerte sok millió rajongója van, de talán nincs még egy olyan fanatikus, mint a 39 éves Asako Kanda.

A japán recepciós hölgy nem kevesebb, mint 4519 Hello Kitty emléktárgyat gyűjtött össze és halmozott fel a lakásában. Tavaly óta övé a hivatalos Guinness világrekord.
 
 
Még általános iskolás kislány volt, amikor rákattant a bájos figurára és elkezdte gyűjteni a Kittyt ábrázoló ceruzahegyezőket és tollakat. 11 éves volt, amikor az iskolában kerámia órán egy Kittys bögrét készített. A vele egykorú lányok kinőtték a hasonló őrületeiket és egyre inkább a sportolók, vagy a fiú bandák tagjai iránt rajongtak. 

 
Asako Kanda azonban kitartott gyermekesnek tűnő mániája mellett, az sem zavarja, ha kinevetik,vagy azt mondják, hogy rossz az ízlése. Egy álma van: Hello Kitty alakú házban szeretne élni. 
 
 
Mostani lakásában a kenyérpiritótól kezdve a ventilátorig minden Kitty alakú, nem is beszélve a töménytelen plüss figuráról. Tiszta szerencse, hogy a férje nem osztja a mániáját és visszatartja a költekezését.