Heti tarot-előrejelzés: töltődj fel energiával!

Ezen a héten a relaxáción és a feltöltődésen lesz a hangsúly. Minden nap próbáljunk meg időt szánni egy kis meditációra, amikor összekapcsolódva az univerzummal új energiákra tehetünk szert. Mindez nagyon is jól fog jönni, mert könnyen kerülhetünk problémás, nehézségekkel tarkított helyzetekbe, amikor szükségünk lesz minden türelmünkre és optimizmusunkra.

November 19. – hétfő (Csillag, A Torony, A Mérték)
Fontos lesz már a hét elején az, hogy mennyire kezeljük jól a vitákat, az esetlegesen adódó feszültségeket. Előfordulhat, hogy párunkkal összeveszünk, valami apróságot képesek leszünk óriásira felfújni. Jobb lenne, ha a felesleges energiánkat inkább a pénzügyekre fordítanánk, ahol ugyan még nem tornyosulnak a problémák, de jobb lenne a gondokat már csírájukban megoldani. Az egészségünket se hanyagoljuk! Ma a lelkünkre és annak épségére, egészségére figyeljünk, meditáljunk vagy vegyünk egy jó fürdőt!

November 20. – kedd (A Nap, A Hold, A Világ)
Ma már a magánéletünk is jobban alakul, nem lesz annyira sok feszültség és vádaskodás. A nőiség és a gyengédség fogja átjárni az egész napunkat, ezért amennyire csak tudjuk, kerüljük a határozottságot, az akaratosságot és a diktatórikus viselkedést. Legyünk gyengédek és visszahúzódók, mert ezzel a viselkedéssel sokkal jobban tudunk majd érvényesülni és sokkal jobban megkedvelnek majd minket az emberek. Az egészség terén a folyadékpótlásra különös hangsúlyt kell fektetni, mert a nagy boldogságunkban könnyen lehet, hogy még inni is elfelejthetünk.November 21. – szerda (A Sorskerék, Az Erő, A Halál)

Egyszer fenn és egyszer lenn – ilyen az a bizonyos sorskerék, amelyet akár az életnek is tekinthetünk. A szerdai napon megélhetjük az élet mélységeit és magasságait egyaránt, hiszen ahogy lesz benne szép, jó, amikor a kerék magasan jár, ugyanúgy lesz benne rossz és nehézség, amikor pedig alacsonyan forog a kerék. Próbáljuk a nehézségekből is levonni a tanulságot és nem pedig belebetegedni bizonyos esetekbe. A pesszimista énünket már a nap elején dobjuk a sutba, mert minden pozitív energiánkra, és optimizmusunkra szükség lesz ahhoz, hogy jónak éljük meg a napot.

November 22. – csütörtök (A Válaszút, A Remete, A Főpap)
A döntéseinket nem halogathatjuk tovább, amivel kapcsolatban döntést, áldozatot kell hozni, azt ma itt az idő megtenni. Amennyiben tovább halogatjuk – azzal a hátsó motivációval, hogy később, hátha könnyebb lesz megoldani -, akkor csak még nagyobb lesz az a bizonyos falat. Ha ma bármilyen rosszullétet tapasztalunk, azonnal forduljunk orvoshoz, majd pihenjünk, és fogyasszunk rengeteg teát. Kicsit visszahúzódó napunk lesz, nem fogunk a reflektorfényben szerepelni, ami nem is annyira nagy gond, mert kicsit pihenhetünk.November 23. – péntek (Diadalszekér, Ördög, Főpapnő)

Óvatosan kell bánni a szavakkal és megfontoltan használni azokat, mert amennyire tudnak építeni egy-egy kapcsolatot és segíteni életünket, annyira lehetnek pusztító hatásúak, ha nem használjuk őket jól. Az irányítás könnyen kiszökhet a kezünkből, tehát fontos, hogy csakis megfontoltan, előre megtervezetten cselekedjünk ma! Legjobb, ha már a nap elején írunk egy listát arról, hogy mit is szeretnénk tenni, csinálni aznap. Ezzel elkerülhetjük, hogy ezerfelé cikázzanak a gondolataink, és hogy jobbra-balra szaladjunk.

November 24. – 25. – hétvége (A Bolond, Az Akasztott, Az Uralkodónő)
A hétvégénket leginkább az utazás fogja meghatározni. Menjünk el meglátogatni a rég nem látott családtagokat, de a legjobb az, ha sikerül egy kis relaxációs hétvégét beiktatnunk, amikor a hétköznap nyomait a lelkünkről eltüntethetjük, új energiákra tehetünk szert és frissen, megújultan vághatunk bele a következő hétbe. Ha ez nem megoldható, akkor egy közeli erdőben tegyünk egy nagy sétát, közben gondoljunk a megtisztulásra, és hogy folyamatosan töltődünk a természet éltető, friss energiáival! A következő héten megfigyelhetjük a hatását.


Papp Máté
AstroWorld