Mit viselj, ha jön a világvége?

Egyáltalán nem mindegy, hogy egy világégés során hogy nézünk ki! A nemzetközi bestseller-irodalom és a divatszakma jeles képviselőinek tanácsai körében kutatva rájöttünk, hogy a leghelyesebb és leginkább praktikus viselet ilyenkor valójában már hagyomány. Akkor is, ha még soha nem volt világvége. Mármint olyan, amire tényleg emlékszünk. Meg ami tényleg az volt. Ami a színeket illeti, érdemes az alkatunknak leginkább megfelelőt választani, és a hosszt is igazítsuk hozzá! Nézzük a trendeket!

Ha a világvégében is a klasszikus megoldásokat kedveled...

 
Ha felőled jöhet bármi, akkor is a nőiességen van a hangsúly.
 
Megrögzött optimistáknak és/vagy ezoterikusoknak!
 
Ízig-vérig üzletembereknek, főleg, ha dec. 21-ére is időzítettél egy tárgyalást biztos, ami biztos alapon. Később még sok máshoz is jól jöhet!

Csajozáshoz-pasizáshoz – nem árt, ha van nálad egy egyértelmű, keringőre felhívó darab!

Ezzel a cikkel szeretnénk emléket állítani a remek és tulajdonképpen egyetlen valódi világvége-specialistának, aki a fenti, igen fontos témában örök útmutatást adott a divatra fogékony, és a praktikust kedvelő embereknek. Douglas Adams szerint ugyanis mindegy, mi történik, csak legyen nálad egy törölköző! A törölköző a legfontosabb dolog, melyet magánál kell, hogy tartson az űrstoppos. Gyakorlati haszna, hogy be lehet vele takarózni, meg lehet vele törölközni, felvitorlázhatjuk mini tutajunkat, lehet vele jeleket adni stb, azonban mindemellett rendkívüli pszichológiai jelentősége is van: ugyanis ha van a stopposnál törölköző, akkor minden bizonnyal van nála szappan, fogkefe, kétszersült, esőkabát, szúnyogriasztó.


Képek: www.polyvore.com