Elcsuklott Feró hangja

Belekezd, de megbicsaklik… Köhög, krákog, elcsuklik a hangja, keresi a szavakat. Nagy Feró a Bumeráng Magazin eheti számában, könnyfakasztó őszinteséggel, először beszél édesapjáról.

"Apám szeretett sakkozni, de elveszett az egyik futó. Fából faragott egyet. Sokáig őriztem, aztán eltűnt.Semmi nem maradt utána" – idézi Nagy Feró az emlékeket a Bumeráng Magazin kérdésére.
 
A zenész édesapja 76 évesen, agydaganatban halt meg. Az utolsó három hónapot együtt töltötte fiával, de akkor már zavart volt, nehezen ment a beszélgetés. A Bumeráng lapjain kiderül, hogyan ápolta a Nagyvárosi Farkas bőrébe bújt vidéki „gyerek” gyógyíthatatlan apukáját, hogyan nyugtatgatta a halál árnyékában félve meghúzódó öregurat.

„Félt, ezért nyugtattam, magamhoz szorítottam, itt vagyok apa, nyugi, ne félj, mondtam neki!” – vall megható őszinteséggel a „Nemzet Csótánya”. A Magazin hasábjain elmondja milyen volt apjához való viszonya és hogyan gondol azóta rá. „Szerettem, tiszteltem az apámat, mert volt annyi sütnivalója, hogy engem és a húgomat taníttasson, hogy ne azt a sorsot éljük, amit ő...” – derül ki a hetilapból. „Aztán persze nagy kérdés, hogy jobb élete van-e egy celebnek, egy sztárnak, mint egy munkásembernek?” - teszi fel a kérdést az X- faktor mentora, s a választ a Bumeráng eheti számában olvashatjuk.