Kamarás Iván: a mozi miatt mentem Amerikába

A színész új oldaláról mutatkozott be a minap: ecsetet ragadott, és fajdkakast festett.

"A színek egyesülése a címe a művemnek - jól példázza ez az alkotás, hogy minden szín megfér egymás mellett. Az eszmei mondanivaló azt hiszem kárpótolja az esztétikai hiányosságokat" - mesélte Iván, aki mellett Szabó Győző, Ábel Anita és Schell Judit is festett kakast az összegyűltek előtt. A színész egyébként elárulta, nagy állatbarát, gyakran tart kutyákat is, ám jelenleg - kétlaki élete miatt - ez nem lehetséges.
 
"Az elmúlt két évben leginkább Magyarországot tekintettem a főhadiszállásnak, és onnan kellett jönni-menni hol Angliába, hol Amerikába. Most majd meglátjuk, a jövő év mit hoz - most a papírjaimon dolgozom, hogy hosszútávra is Amerikába tudjak menni és ott dolgozni tudjak. De természetesen mindig jövök haza, amikor itt szükség van rám" - mesélte Iván, aki elárulta, elősorban a filmes karrierje fellendítése érdekében érdeklődött a tengerentúl felé. "Tanulmányokat folytattam filmrendezésből és filmszínészetből is, mert úgy éreztem, ezen a téren vannak restanciáim, lemaradásaim. Színházban az elmúlt húsz évben nagyon sokmindent csinálhattam, és úgy érzem, ott kifutottam magam, de filmen nem - tehát kimondottan erre akartam koncentrálni."
 
Kamarás Ivánt egyébként, ha csak egyetlen jelenet erejéig is, de láthatjuk Bruce Willis oldalán a hazánkban forgatott Die Hard ötödik részében: "Ez egy tréfás jelenet volt Bruce-szal - ennyit elárulhatok - ami remélhetőleg egy vicces színfolt lesz a filmben" - nyilatkozott szűkszavúan a hollywood-i projektről a színész. A végeredményt pedig majd megnézhetjük 2013-ban...