Így varázsolj szerelmet az új évre!

Mire számíthatsz a párkapcsolatodban, mire figyelj, ha éppen párkeresőben vagy? Újévi szerelemvarázsló horoszkóp minden csillagjegy számára!

KOS (Március 21. – Április 20.)
Az új év igazán romantikusan indul számodra, teljes lehet a harmónia pároddal. Igyekszel mindenben a kedvére tenni, különösen igaz ez a szexre. Elkápráztatod érzékiségeddel és a jutalom nem is marad el: még több figyelmet és gyengédséget kapsz tőle.

Újévi szerelemvarázslatod: avass be Hold energiákkal egy rózsakvarc nyakláncot!BIKA (Április 21. – Május 20.)

Élvezetes lesz az új év: egymást érik a flörtök és az izgalmas kalandok. Keresgélsz és külön öröm, hogy választék is van bőven. Az év első fele még a kísérletezés jegyében telik, de az év közepére utolér a nagy érzelem. Olyan szerelmes leszel, mint még soha!

Újévi szerelemvarázslatod: szerezz be egy szív alakú kulcstartót, melybe kedvesed fényképét teheted!IKREK (Május 21. – Június 21.)

Sajnos veszekedésekkel indul az újév, feszültség várható a kapcsolatodban. Nem nézitek el egymás hibáit, folyton rámutattok a hiányosságokra. Így nem lesz könnyű a békés együttélés! Találd meg a módját, hogy levezesd a feszült energiákat: a több szex békésebb mindennapokhoz vezet!

Újévi szerelemvarázslatod: törjetek ketté egy szív medált kedveseddel! Jelképezze az összetartozásotokat!RÁK (Június 22. – Július 22.)

Az év a karrierépítés jegyében telik, sok a munkád, így szinte mindig fáradt leszel. Nem is csoda, ha kicsit elhanyagolod párodat, nem jut már energiád a szerelemre. Pedig párodnak szüksége lenne a törődésedre, nem is beszélve arról, hogy a szex is fontos lenne!

Újévi szerelemvarázslatod: hordj magadnál egy jin-jang medált! Segít megtalálni a másik feled!OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Végre minden a terveid szerint alakul a szerelmi életedben. Fontos neked most a párkapcsolat és szeretnéd szorosabbra fűzni a viszonyt. Talán összeköltözést, vagy házasságkötést fontolgatsz, de lehet, hogy babát vállalnátok. Tegyél meg mindent, hogy fennmaradjon a harmónia!

Újévi szerelemvarázslatod: régi babona, hogy újév napján piros fehérneműt kell viselni! Egész évben boldog lesz a szerelmi életed!SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Egy ideje tudod, hogy el kell döntened: teszel még egy kísérletet párkapcsolatod javítására, vagy külön utakon visz az utatok tovább. Talán még a költözés, szakítás gondolata is felmerül benned az újévben. Ezzel párhuzamosan új flörtök zajlanak az életedben, melyek segítenek visszaszerezni az önbizalmadat.

Újévi szerelemvarázslatod: csomózz össze két piros selyemzsinórt és gondolj közben a kedvesedre!MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Vonzó kollégád vívja ki a figyelmedet az újévben, egyre többet fantáziálgatsz egy forró flörtről. azt sem bánnád, ha idővel elmélyülne a kapcsolat. A viszony bonyodalmakat is rejt, hiszen a közös munka megnehezíti a szerelem kibontakozását.

Újévi szerelemvarázslatod: állíts ki a hálószobádban egy képet, ami Cupido angyalkát ábrázol!SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Ragaszkodsz párodhoz, pedig az újévben nem boldogultok egymással. Talán egy új szerelem is bonyolítja az életedet, így teljesen tanácstalan vagy. Döntened kell, hogy régi kapcsolatodat mented meg, vagy tiszta lappal indulsz és belevágsz az új szerelembe.

Újévi szerelemvarázslatod: szórj szét rózsaszirmokat az ágyad körül! Kívánd, hogy rád találjon a szerelem!NYILAS (November 22. – December 21.)

Az újévben még a megszokottnál is több lehetőséged lesz kis kalandokra, forró flörtökre. Csak annyi a dolgod, hogy kísérletezel és kiválasztod a legjobb partnert. Az év második felére kissé beleunsz a kalandokba. Többre vágysz, szívesen vennéd, ha egy komoly partnert találnál.

Újévi szerelemvarázslatod: rejts kilenc almamagot kedvesed zsebébe - senki más nem érdekli majd!BAK (December 22. – Január 20.)

Szeretnéd, ha kedvesed teljes figyelmét neked ajándékozná és minden nap a romantika és a gyengédség jegyében telne el. Cserébe lesed a kívánságait, a legtitkosabb fantáziáit is kitalálod és beteljesíted. Ráadásul megosztjátok a hétköznapi gondokat is.

Újévi szerelemvarázslatod: hordj egy kis kulcs medált a nyakadban, ami szerelmed szívének nyitját szimbolizálja!VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Sorra érik a flörtök és a jó programok egymást - kalandokban gazdag hónapokra számíthatsz. Akár egy régi barátságból is lehet forró szex kaland, vagy végül szerelem. Az év második felére kicsit lehiggadsz és nem bánnád, ha elköteleződésre kerülne sor, így megbízható partnert keresel.

Újévi szerelemvarázslatod: a mangó a szerelem gyümölcse! Ültess magról egy mangófát újév napján!HALAK (Február 20. – Március 20.)

Fáradt, levert hangulatban vagy, így a kapcsolatod sem harmonikus. Sem időd, sem kedved hozzá, hogy te legyél az éjszaka királynője. Inkább jól kialudnád magad a vad szexcsaták helyett. Érthető, hogy kedvesed elégedetlen: jóval többre vágyik ennél!

Újévi szerelemvarázslatod: újév hajnalán hintsd meg a küszöbödet sóval! Hamarosan belép az ajtódon, akire igazán vágysz!