Ganxsta Zolee külön szöveget készít a rádióknak

A Ganxsta Zolee és a Kartel második aranykorát éli, újra feltámasztotta a gengszter reppet.

"Nagyon sokáig struccpolitikát folytattam, bedugtam a fejem a homokba. Csak az érdekelt, hogy el lehet menni mulatozni, csajozni, hemperegni a haverokkal, és erre jó ürügy egy koncert" - mesélte a repper a Sztárportréban. - "Rájöttem - a többiek már előbb rájöttek -, hogy ez egy hülyeség, rossz hozzáállás. Az a fontos, hogy élvezzük azt, amit csinálunk. A koncerten akarjunk adni valamit a közönségnek, és közben tök jól érezzük magunkat mi is, és a közönség is."
 
"A Ganxsta Zolee és a Kartel második aranykorát éli, sőt ez aranyabb kor, mint az első - újra feltámasztottuk a gengszter reppet. Újra vannak olyan rádiók, akik a mi számainkat is játsszák, pedig ez nem volt jellemző a közelmúltban. A kilencvenes években volt egy-két olyan lemez, ami akkora siker volt, hogy nem tudtak kikerülni minket - kénytelenek voltak játszani egy-két dalt -, és most újra visszakerültünk."
 
"Több az üzenet most szerintem - jobb gondolatok vannak -, de a megfogalmazás, sokszor ugyanolyan utcai jellegű, mint korábban. Amikor csináljuk a lemezt, akkor már halljuk, hogy melyik lesz az a dal, amit rádióba lehetne küldeni, és akkor ahhoz készül olyan szöveg is, vagy eleve úgy készül el, hogy a rádiósoknak ne nagyon szúrja a fülét."
 
A teljes interjú itt meghallgatható.