Jól tervezz és légy élénk 2013-ban is!

Az új év mindig új lehetőségeket kínál a változtatásokra. A kínai naptár szerint ugyan még pár hétig tart a Sárkány éve, a Gergely-naptár szerint már elkezdődött az új év, 2013, amely számmisztikai szempontból is számos érdekességet hordoz. A hatos szám a magasabb rendű ideákat, az elfogadást, a felismeréseket és a terveink megvalósuláshoz szükséges erőt is képviseli. Ez az év kiteljesedése lehet régóta dédelgetett vágyainknak, a megvalósulás lehetőségét kínálja megalapozott terveinknek és kibontakozást, sőt újrakezdést is kínálhat létjogosult kapcsolatainknak.

"Vajon azért gyújtanak lámpát, hogy a véka vagy az ágy alá rejtsék? Nem azért, hogy a lámpatartóra tegyék? Mert nincs elrejtve semmi, amire fény ne derülne, és nincs titok, amely nyilvánosságra ne jutna. Akinek van füle a hallásra, hallja meg!"  Mk 4, 21-23

A fogadóóráimon naponta találkozom a következő kérdésekkel: "Mondd, mi az életfeladatom? Látod. mik a terveim? Miért vagyok ilyen szerencsétlen és boldogtalan?" Lehet, hogy ez meglepő, de nagyon könnyen válaszolok ezekre a kérdésekre szóban is, személyesen vagy előadásaimon és a hamarosan megjelenő könyvemben írásban is. Az ittlétünk célja feladataink megoldása és egymás segítése. Miközben nagyon sokan a boldogságot keresgélik tévutakon kóborolva, arról győződtem meg, hogy az egyszerűen és természetesen élők tudnak élni az Univerzum kínálta javakkal, sőt élvezni is azokat. Néha szeretném a hozzám fordulóknak megkönnyíteni azt az utat, amelyet be kell járniuk annak érdekében, hogy saját tapasztalataik mérlegelésével szétválasszák a jót a rossztól, sokszor azonban rá kell jönnöm, nekem elég világítani, rávilágítani bármire és bárkire és a valóságra való ráébredést mindenki elvégzi maga. Az előadásaimon nem csak tanításokat tartok és tanúságot teszek, hanem az előadások végén elmondott imával és közös energetizáló meditációval "ébresztéseket" is létrehozok.


Az Univerzum egy meglevő, alapos terv szerint működik, ragyogóan. Ami pislákol, az előbb-utóbb kihuny - vagy erőt kap és világítani kezd. Takaréklángon nem lehet sem több fényt vonzani, sem tökéletesen élni. Csak boldogan lehet elégedettséget és hálából fakadó kegyelmi ajándékokat megtapasztalni és feladatainkat felelősséggel és jókedvűen ellátni.

Az előttünk álló évre tervezni kell. Mi történhet? Legfeljebb az - ha egy kicsit is borúlátó vagy -, hogy nem sikerül a terv. Ha tiszta és megalapozott és másokat is szolgál akkor pedig miért ne sikerülne mindaz, amire sugallatot kaptál, hogy véghezvidd? Félelmeidet nyugodtan cseréld le élénkségre és szelíd harcos magatartásra! Ha így teszel megtapasztalod a kiegyensúlyozottságot, amelyet szintén képvisel az idei év hatos száma.

Minden terv szerint történik, tervekkel és feladatokkal születünk, és ha a szellemünk összekapcsolódik Isten szellemével, vagyis egységben vagyunk vele, viszonylag hamar rájövünk, mely életfeladatokat kell végeznünk, megoldanunk, milyen képességeinket kell kikristályosítanunk. Harmincas éveink elején már be kell, hogy nőjön a fejünk lágya és tudni kell arról, hogyan tudjuk tartósan és folytonosan a jót vonzani, az értékeket megtartani, a tartalmat teremteni és a gazdagságot árasztani. Találó állapotban hatékonyan tudunk működni és nem kell többé sem keresgélni, sem nagyokat csalódni.


Mi a boldogság egyszerű és tartós állapotának elérése és megőrzése? Mitől tudsz világítani és egyre jobban ragyogni? Melyek a vonzerő titkai és - mivel nincsenek titkok - hogyan javíthatsz saját magadon? Hogyan rázd le magadról az ártalmas hatásokat? Hogyan ismerd fel saját és mások rejtett szépségét és hogyan tedd nyilvánvalóvá? Hogyan újítsd meg az erődet gyorsan és hatékonyan?

Ezekre és még számos más aktuális kérdésre is igyekszem bőséges választ kínálni következő előadásomon, amely a Sóter Klubban lesz 2013. január 29-én 19 órakor. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok!


Ujfalusi Márta
látó-spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Képek:
supakitmod - FreeDigitalPhotos.net
imagerymajestic - FreeDigitalPhotos.net