Térkép a Lélekhez: a numerológia

A numerológia vagy számmisztika az egyik olyan módszer, ami hozzásegít az önismerethez, segít jobban megismerni és elfogadni önmagadat, a környezetedet. Megmutatja az életfeladatodat és azt, hogy hogyan tudod megvalósítani.

A saját életemért én vagyok a felelős! A sorsunk meghatározott, előre elrendeltetett, nincs értelme ellene küzdeni. Az viszont már rajtunk múlik, hogy mennyire vagyunk hajlandóak megismerni önmagunkat, mennyire vagyunk képesek tudatosan változni, fejlődni, mennyire vagyunk nyitottak az új dolgok megismerésére és befogadására. Az is rajtunk múlik, hogy milyen utat választunk.

Sokszor ösztönösen érezzük, hogy hol és hogyan éreznénk jól magunkat, mire vágyunk. Az is előfordulhat, hogy mégsem merünk lépni. A „Sors” mindig jelez, terelget. Ha semmi se sikerül, amit eltervezünk, ha folyamatos nehézségek, figyelmeztetések,veszteségek, esetleg betegségek jelentkeznek életünkben, érdemes elgondolkodni és váltani, változtatni. Legtöbbször a változás fájdalommal jár, de megéri! Mindig arról kell lemondani, ami fontos számunkra. Mondhatnám, ez az életfeladat, ez a karma. Ráadásul, amiről önként lemondunk, azt általában mégis megkapjuk.

Például ha  én nő vagyok, de túlságosan is férfiként, Napként, az egóm által vezérelve működöm és a fő életfeladatom a befogadás, elfogadás, akkor meg kell tanulnom, hogy egy férfi (Nap) mellett hogyan váljak Holddá. Ha ez sikerül, egy boldog párkapcsolat lehet a jutalom!

Mikor leszületünk ide a Földre, egy feladatot, karmát választunk, amit ittlétünk alatt kell(ene) megoldanunk. Ehhez segítségül képességeket, készségeket kapunk. A numerológia megmutatja azt is, hogy kinek mi az életfeladata, mik az erősségei, gyengeségei, milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Ha például valakinek ez a szám a  2, az azt jelenti, hogy „Segítőnek” született, meg kell tanulnia befogadónak, elfogadónak lennie vagy pont a másik végletet: hogy ne legyen túlságosan befolyásolható, tanuljon önállóságot.


Ha valakinek ez a szám az 1-es, a Nap, a „Vállalkozó” száma, akkor annak az embernek a fő feladata, hogy saját  önállóságát,szuverén egyéniségét  kifejlessze vagy épp ellenkezőleg, vegyen vissza az egójából, próbáljon meg egy kicsit alárendelődni. Mindkettő kibillentséget jelent, és nekünk a harmóniára kell törekednünk.

Ha 3-as az illető száma, a Kommunikáció száma, akkor az ő feladata, hogy kifejlessze az önbizalmát és képes legyen akár nagy nyilvánosság előtt is szerepelni, hiszen bármennyire is hihetetlen, ehhez van tehetsége!

Születéskor van egy adott energia készletünk, ezt nevezzük chinek, életerőnek. A születésünkkor kapott életenergiánk elkísér életünk végéig, de az már rajtunk múlik, hogy hogyan sáfárkodunk, gazdálkodunk vele, mennyire növeljük vagy hogyan fogy el. Amikor ez elfogy, bekövetkezik a halál.

Célunk egy magasabb tudatossági szint, magasabb rezgés elérése. Ezt vajon hogyan érhetjük el? Ennek egyik eszköze lehet a numerológia, és hatékony segítséget nyújthat a cseppek formájában elérhető Moksa Elixír.

A több ezer éves kínai bölcselet, a Ji Ching könyv tartalmazza mind a 64 élethelyzetet, amin mindannyian keresztülmegyünk, illetve mehetünk. Népszerű feldolgozása Müller Péter Jóskönyve. Ilyen élethelyzetek az alábbiak: teremtés (pl. gyermek nemzése vagy anyagiak teremtése), felelősségvállalás, veszteség, agresszió, önbizalomhiány, mértékletesség, irigység….

A számmisztika 9 alaptípusba sorolja az embereket. Sorsmissziós számodat könnyen  kiszámíthatod a www.regeneral.hu honlapon a Numerológia menüpontban, beírva saját születési dátumodat (év, hó, nap), megkapod a sorsmissziós számodat. A sorsmissziós számokról a Harmoneten is írtunk, itt megtalálod az összeset egy csokorba gyűjtve >>

Minden a megélésünkön, a hozzáállásunkon múlik! Minden ember egyedi és különleges, még is vannak azonos csoportok annak tekintetében, hogy ki hogyan reagál a 64 különféle élethelyzetre.

Például ha 100 ember hasonló körülmények között veszíti el a munkáját, megszűnik a munkahelye, 100 féleképp reagál. Van aki boldog, hogy változtathat, van, aki azért örül, hogy végkielégítést kap, van aki mindjárt a megoldást keresi és persze olyan is akad bőven, aki kétségbeesik és úgy érzi, itt a világ vége. Vajon miért van ez így? Miért reagálunk ennyiféleképpen ugyanarra a szituációra? Min múlik, hogy ki hogyan reagál? Ehhez ad térképet a számmisztika!

A 9 alaptípusnak más-más a gyenge pontja – ez változó típusonként, hogy trauma esetén mi sérül először. Ráadásul minden típusnak, minden zodiákusjegynek jellemző analógiái vannak, mások a mozgatórugói és az életcéljai, amelyeket 3 szinten élhetünk meg: fizikai, lelki és szellemi szinten. Hogy ki hol tart, ki milyen szinten működik, az csak beszélgetés alapján és a cselekvéseiből derül ki. Az is számít, hogy harmonikus vagy kibillent helyzetben van az illető, mert az utóbbinál szélsőségesek a reakciói, a viselkedése. Például két szélsőséges eset: agresszív vagy szorongó.

A példánkban szereplő 8-as típusú ember (az asztrológiában a Kos zodiákusjegynek felel meg), a következő 3 szinten élheti meg a vele történteket:

1./ Ösztön:
erőszakos (mind elveiben, mind fizikailag)
fizikai szint: versenyszerű sport, agresszivitás, durvaság, támadás, türelmetlenség

2./ Tudat:

vállalkozó (kezdeményezés, szervezés), forradalmár
érzelmi szint: konfliktusok jellemzőek rá, bántóan szatirikus lehet.

3./ Lélek:
vértanú: az elveiért mindent vállaló, hittérítő
szellemi szint: átütő erő, életerő, lelkesítés


Ő az, aki ösztönösen cselekszik, mindent és mindenkit képes felhasználni céljai elérésében, gyors eredményre törekszik, a teljesítmény megszállottja, öntörvényű. Ha ezt a képességét, ezt a tüzes energiát egy közösség érdekében teszi, egy jó ügyet szolgál vele, máris a 3.szinten, a lélek szintjén áll. Kérdés, hogyan fejlődhet, hogy juthat olyan magasra? Amennyiben felismeri – akár a numerológia segítségével - a gyengeségeit, egyúttal az erősségeit, képességét is és képes változtatni, változni, amiben a Moksa is sokat segít, mert egy magasabb tudati szintre, rezgésre emeli, akkor beteljesítette a feladatát, a karmáját és egy lépcsővel (vagy akár többel) feljebb került. Ha magas tudati szinten van, akkor ő már bölcs, jól használja a tanultakat a gyakorlatban, ésszerűség, méltányosság jellemzi, megértő és képes elvonatkoztatni. Még magasabb szinten már a szeretet lehet a fő motívum, a jóindulat és az áhítat, ami már jóval több, mint az elfogadás, megbocsátás. Itt már megszűnnek a betegségek, a feltétel nélküli szeretet miatt nem mérgezzük a májunkat, testünket.

Ennek felismeréséhez sokat segít az önismeret, de könnyebbé teszi a dolgunkat a Moksa Elixír is, mivel van, amit az agyunkkal, az egónkkal képtelenek vagyunk legyőzni, elfogadni. Sokszor hiába tudjuk az okos eszünkkel, hogy az adott körülményen nem tudunk változtatni, nem tudjuk befolyásolni (ezért körülmény), tovább kell lépnünk, de a lelkünknek képtelenség parancsolni, az belehalhat. Ilyenkor jön az agyalás, az éjszakai felébredés, önmarcangolás. A Moksa Elixír hatására könnyű lesz a lelkünk, úgy érezzük, hogy minden így van jól, így kell történnie. Ha a hozzáállásunk megváltozik, megszűnnek a félelmeink, el tudunk engedni és meg tudunk bocsátani, megváltozik a körülöttünk lévő világ.

A spirituális fejlődés célja: a nehézségeket jól el tudjuk viselni. A mostani korszakváltás is új értékrendet hoz, előtte elkerülhetetlen a káosz, de a mi hozzáállásunk megfelelő, elfogadjuk, sőt változunk, az anyagi javak birtoklása helyett inkább a lelki békére törekszünk, akkor azonnal béke költözik belénk, örömteli lesz a megélésünk, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van és ez nem egy passzív üzemmódot jelent!

A korábbi cikkeimben visszakereshető, hogy melyik zodiákus jegyű, melyik számú embernek mik a főbb jellemzői, tulajdonságai, problémái, onnan vissza tudod keresni a rád vonatkozót!

Ha személyre szóló elemzést szeretnél vagy csupán kíváncsi vagy  a saját  feladatodra, keress meg, szeretettel várlak:


Ibránszki Bea
06-30-9708-336
www.regeneral.hu

Képek:
jiggoja - FreeDigitalPhotos.net
nattavut - FreeDigitalPhotos.net