Heti tarot-előrejelzés: rendezd a soraidat

Itt az Újhold időszaka, ami a rendszerezésre fantasztikusan megfelel. Tegyük tisztába, hogy miért és mit teszünk, lássuk a dolgok összefüggéseit, az ok-okozat viszonyokat. Ezeknek megfelelően próbáljuk mederbe terelni életünket és ehhez igazítani a teendőinket. Tehát nincs más hátra, mint rendben tenni a kusza szálakat!

Február 4. – hétfő (Ördög, Főpap, Nap):
A magánéletünkben most lehetőségünk nyílik arra, hogy megtapasztaljuk a teljes, felhőtlen, problémamentes boldogságot, az összetartozás örömét, amelyre – valljuk be hősiesen – az elmúlt időszakban nagyon ritkán jutott idő. Most újra közelebb kerülhetünk egymáshoz, és a problémákat közös erővel megbeszélhetjük, megoldhatjuk. Pénzügyek terén titkolódzásra számíthatunk, ezért az üzleti tárgyalásokat, megbeszéléseket jobb, ha más napra szervezzük. Az egészség terén érdemes lesz figyelni a tüdő problémákra.

 
Február 5. – kedd (Mágus, Feltámadás, Világ):

Jól tesszük, ha a mai napon immunerősítő kúrába kezdünk. Vigyünk be a szervezetünkbe természetes vitaminokat (friss zöldségek és gyümölcsök), valamint próbáljuk meg a napi előírt 2 – 2,5 liter folyadékot elfogyasztani. Ma sikerülhet helyrehozni eddig zavart pénzügyeinket, még azokat a helyzeteket is, amelyekből már talán úgy gondoltuk, hogy nincs is kiút. A párkapcsolati energiák ma is igazán erősek lesznek, érdemes ezt kihasználni a szerelmünk mélyítésére, erősítésére.


Február 6. – szerda (Bolond, Akasztott, Hold):

Talán a változást már korábban is éreztük a kapcsolatunkban, talán gondoltunk is rá, hogy néhány tendencia nem mehet a végtelenségig. Mindenben ott van a körforgás, a ciklikusság. Mostantól egy kicsit mélyebb pontra kerül a magánéletünk, és talán fel-felüthetik a fejüket a viták, a feszült helyzetek. Ezektől nem szabad majd megijedni és fejvesztve menekülni, sokkal inkább célszerű megbeszélni ezeket! A pénzügyek terén megint van esély felfordulásra, ezért jobb, ha most nem hozunk döntéseket. Ma a láb-, és ízületi problémákban szenvedők figyeljenek jobban.

 
Február 7. – csütörtök (Erő, Halál, Uralkodónő):
Ma a női energiák és a gyengédség uralkodik – ez főképp a szerelmi életünkre értendő. A gyengédség mellett szükség lesz a megértő énünkre is, hiszen meg kell tudnunk állni azt, hogy bolhából elefántot csináljunk. Rengetegszer kerülünk az életünk során olyan szituációkba, amikor legszívesebben kikiabálnánk mindent a világba. A mai napon a pénzügyek terén fordulhat ez elő, amikor is úgy érezzük, hogy egy világ esküdött össze ellenünk. Holott ez nem így van, csupán nem vesszük észre azt, hogy milyen apróságon csúsznak el a számításaink.


Február 8. – péntek (Mértékletesség, Diadalszekér, Sorskerék):

Tartja a mondás, hogy mindent szabad, csak mértékkel! A mai napunkra ez teljes mértékben igaz lesz, hiszen mindenben, így a pénzügyekben is fontosak a határok. Jobban tesszük, ha ma elkerüljük a nagyobb boltokat, bevásárlóközpontokat, plázákat, mert könnyen elkölthetünk több tízezer forintokat felesleges dolgokra, kacatokra. Ma újra zöld ágra vergődhetünk a párunkkal és sikerülhet a problémákat megoldani, megbeszélni, míg egészségünk terén csak kisebb fejfájásokkal kell számolnunk.


Február 9.-10. – hétvége (Torony, Főpapnő, Igazság):
Tegyük le azokat a terheket, amelyeket a hétköznapok során magunkra vállaltunk, vagy mások hárítottak ránk. A hétvége szóljon a feltöltődésről és a pihenésről, ne a munkáról! Ha sajnos mégis van kilátásban a hétvégére egy kis munka, akkor készüljünk fel rá, hogy egész hétvégén semennyit se fogunk pihenni, ugyanis előtör belőlünk a fékezhetetlen munkamánia. A családra jobb, ha több időt fordítunk, hiszen nem biztos, hogy a rohanó hétköznapokban jut idő a beszélgetésre, egymás lelki problémáinak meghallgatására, orvoslására.


Papp Máté
AstroWorld