A 12 csakra és az emberi DNS

Új korba léptünk át, amelyben képesek leszünk egyre mélyebben megérteni önmagunkat. Lényünknek újabb és újabb rétegei tárulnak fel - tarts velünk ezen a lenyűgöző utazáson és fedezd fel, hogyan alakíthatod még könnyebben és teljesebben a valóságodat!

Az ember: energetikai lény, rezgésekből, energiákból épül fel, amelyek különféle sávokban, tartományokban rezegnek-mozognak, és áthatják egymást. A fizikai test, az érzelmek (érzelmi test), gondolatok (mentális test), a finomenergiák (ide sorolhatjuk a meridiánokban vagy nádikban keringő csit, pránát stb. és még sok más egyebet), az adott személy múltja (az előző életeivel kapcsolatos információk, karmikus vállalások stb.), de az isteni szikrát tartalmazó legmagasabb Lélek-minősége (Felső Én) mind-mind részei az emberi lénynek. Kölcsönösen hatnak egymásra és a bennük tárolt energiák (pozitív vagy negatív) befolyásolják, hogyan érezzük magunkat a mindennapjainkban, milyen a közérzetünk, az egészségi, érzelmi állapotunk, hol tartunk a spirituális fejlődésünkben stb.

Egyre többet értünk meg abból, mi is az ember és hogy hogyan képes alakítani a külvilágot saját maga – a gondolatai, az érzelmei, a viselkedése – átformálásával. Bár számos vadhajtás is létezik az ezotéria vagy spiritualitás útvesztőjében, sokan egyre nagyobb tudatossággal képesek befolyásolni az életüket és válnak saját életük teremtőjévé.


Ennek a folyamatnak számos lépcsője van az érzelmek, gondolatok, szokások átalakításától kezdve az elfogadás, alázat tanulásán keresztül a fizikai test megfelelő karbantartásáig.  2012. decemberével egy új korszakba léptünk át, amely rengeteg soha nem látott változást hoz az életünkbe nemcsak spirituális, de kézzelfogható formában is. Változóban vannak a spirituális gyakorlataink, ahogy kísérletezünk az energiák megtartásával és fizikai formába öntésével. Egyre többen válnak Önmaguk Mesterévé, életük tudatos teremtőjévé és alakítják ki egyre könnyebben a számukra megfelelő, kielégítő és örömteli életet.

A saját életed mesteri uralása nem kevesebb annak megvalósításánál, mint amit Lélekként elterveztél önmagad számára erre az életedre. Valószínűleg Te is, mint a legtöbben egyformán terveztél sok-sok örömöt és az úton előrelendítő, értékes leckékkel gazdagító fájdalmat és nehézségeket.  Valószínűleg Te is egy – önmagad, a Lelked számára – nagyon is nagyszabású céllal érkeztél ide, és erről pontosan tudtad, hogy képes leszel megvalósítani – még a nehézségek ellenére is. Ám a legtöbben útközben elfelejtettük, miért jöttünk és mire lennénk képesek, ha nem alkotnánk meg az évek hosszú sora alatt a saját jól működő korlátainkat.

Az új korszak az új tudatosság kialakulását is magával hozza – ez a folyamat zajlik most is, napról napra, egyre tágítva a látókörünket, az elképzeléseinket arról, mi az, ami lehetséges, és mi nem. Újabb és újabb eszközök bukkannak fel, amelyek segítségével még magasabbra érhetünk és még erősebben tudjuk megalkotni a földi síkon is azt, amire vágyunk. 

Ha hívást érzel, hogy egy ősi, mégis új módon emlékezz saját isteni  teremtő erődre, szeretettel meghívunk, hogy tarts velünk ezen a különleges utazáson és fedezd fel még teljesebben saját isteni minőségedet!


Az emberi DNS és saját isteniséged – A 12 csakra és a 12 DNS-szál
Előadással egybekötött közös energetikai hangolódás és meditáció február 21-én


Az előadás során bepillantást nyerhettek az emberi DNS rejtélyes világába és elkezdjük felfedezni a bennünk rejlő isteni szikrát, emlékezve saját teremtő erőnkre. A 12 DNS-szál kulcs a teremtő folyamatainkhoz – a meditációban is ezekkel fogunk dolgozni.


Tartja: Angyal Alenaya, Kolontár Elvira
Időpont: 2013. február 27. 18.00-20.00
Helyszín: Bp. Sziddhárta Közösségi Ház, 1062 Bp. Andrássy út 98.
Ár: 3000 Ft
Fontos információ: mint minden erőteljes energetikai áthangolás esetén, ezen a napon is érdemes sok-sok tiszta vizet és könnyű táplálékot fogyasztanod, ezzel megkönnyíted az energiák integrálását.

A létszám limitált - maximum 12 fő jelentkezését tudjuk fogadni!

Jelentkezés az elvira.kolontar@gmail.com e-mail címen vagy telefonon a 20 207 3955-ös számon.


Képek:
marin - FreeDigitalPhotos.net
imagerymajestic - FreeDigitalPhotos.net