Szerdai angyali üzenet: ítélőképesség

Tudnotok kell megkülönböztetni egymástól a számotokra fontos és jelentéktelen, a titeket szolgáló és hátráltató dolgokat. Itt az ideje annak, hogy az ocsú elváljon a búzától.

A rend isteni minősége mindannyiótok életét áthatja, még ha ez most sokatok számára felfoghatatlannak is tűnik az életeteket uraló káosz közepette. Tudjuk, hogy kik azok közületek, akik most hatalmas nehézségekkel küzdötök és nem értitek, mi miért történik az életetekben.
Mai üzenetünk elsősorban nektek szól, akik éppen próbáltok rendet tenni az életetekben és jelenleg nem látjátok a fától az erdőt. Ne csüggedjetek, drága földi lények, az átalakulás mindig káosszal jár, hiszen előbb szét kell esniük a dolgoknak ahhoz, hogy utána egy magasabb minőség szerint újra össze tudjanak állni.

Az a pont, ahol most vagytok, az egyik legfájdalmasabb az emberi lénynek – veszteségek, konfliktusok, szűnni nem akaró belső és külső harcok, működésképtelen kapcsolatok, a fizikai test gyengesége... Ez az a folyamat, amikor az ocsú elválik a búzától. „Pusztán” annyi történik, hogy emelkedő tudatosságotok fényébe kerül minden, ami nem visz titeket előre. Hatalmasabb fénysugár irányul mindarra, ami eddig láthatatlanul ugyan, de rombolta az életeteket.
Ne ijedjetek meg az átalakulástól, amikor káosz képében érkezik, amikor veszteségeket, nehézségeket hoz, amellyel úgy gondoljátok, nem tudtok megbirkózni. De igen, képesek vagytok rá – hiszen nem tettétek volna magatok számára nyilvánvalóvá a problémát, ha nem tudnátok megoldani.
Emlékeztetünk rá titeket újra, ti vagytok a teremtők – saját életetek teremtői. Minden dolog, ami eljött hozzátok, a ti szándékotok alapján került oda. Mindenre, amit jelenleg tapasztaltok – legyen az jónak vagy rossznak tűnő, kellemetlen vagy előrevivő -, ti adtatok áldást, ti jeleztétek az Univerzumnak: igen, jöhet! Valami SZÁNDÉKOTOK volt vele, drága földi lények.

Tanulás, tapasztalás, önmagatok megértése egy másik aspektusból, segítségnyújtás másoknak, továbbfejlődés?

A Lelketek pontosan tisztában van azzal, hol tartotok most, hogyan tudtok innen továbblépni és konkrétan melyek azok a tapasztalatok, amelyek előrevisznek. Van, amikor képesek vagytok szárnyalni, és vannak olyan helyzetek is, amikor szükségetek van egy kis noszogatásra, fejrekoppintásra, vagy esetleg egy kényelmetlenség kell ahhoz, hogy hajlandóak legyetek megvizsgálni és megváltoztatni a helyzetet.
Amikor rendet raktok és végre harmonizáljátok az energiákat az adott életterületen, olyankor rájöttök, hogy minden ide vezető lépésnek megvolt a maga értelme, és hálát adtok az elsőre negatívnak tűnő részletekért is. Ahogy haladtok a tapasztalás ösvényén, minden egy sajátos mintázatba rendeződik annak az eredménynek az érdekében, amit elérni szándékoztok. Egy ponton nyilvánvalóvá válik számotokra, hogy ebből a nézőpontból valójában nincs jó és rossz, mert egy rossz esemény is képes katalizátorként szolgálni az emberi lénynek ahhoz, hogy fejlődjön és átalakuljon.


Az ítélőképességetek finomítása azt is jelenti, hogy megértitek az Egység alapelvét és megtanuljátok üdvözölni a nehézségeket, mert ahogy dolgoztok velük, feltárulnak és kibontakoznak rejtett ajándékaik. Nincs értelme jóról és rosszról beszélni, ezek a duális világkép alappillérei, most azonban már a magasabbrendű Egységben való létezést kezditek tanulni, megérteni, gyakorolni és megvalósítani.

Mit jelent ebből a nézőpontból az, hogy elválasztjátok az ocsút a búzától? Az ocsú alatt nem a „rossz” tapasztalatokat értjük, a búza alatt pedig nem a „kedvező” vagy „jó” tapasztalatokat. Mint láthattátok, kedveseim, nem fekete-fehér a történet többé...
Az ocsú sokkal inkább mindaz a hátráltató tényező, ami távolít titeket a céljaitoktól. Legyetek képesek kirostálni mindazt, ami nem szolgálja a fejlődéseteket, nézzétek végig az életterületeiteket, a felbukkanó helyzeteket, a kapcsolatokat és mindenekelőtt a mindennapi szokásaitokat – és érezzétek meg, hol van elakadás, hol panganak az energiák, hol lenne szükség egy kis frissítésre, rendrakásra, újrastrukturálásra. Ezek elengedéséről szól a mostani időszak, és legyetek tisztában azzal, hogy ez nem mindig egyszerű, nem mindig könnyű és nem jár mindig fájdalom nélkül. De a folyamat része és minél kevésbé álltok neki ellent, annál gyorsabban le tud zajlani.

A végén pedig megmutatkozik számotokra a búza, az éltető erőtök szabályosan meghatványozódik a tisztulási folyamat eredményeképpen. Látnotok kell, mi az (helyzetek, kapcsolatok, szokások), ami előrevisz, amitől legbelül jól érzitek magatokat, amiről a belső tudásotokkal csalhatatlanul tudjátok, hogy jó nektek. Ezeket ismerjétek fel és éljetek eszerint, ez elvezet benneteket a beteljesüléshez és az örömteli, harmonikus állapothoz.

Megerősítés: Bennem is ott van az isteni szikra... Bízom az intuíciómban és képes vagyok szándékozni magam számára a lehető legfőbb Jót.

www.mesteringa.hu

"Stacking Stones" by Michelle Meiklejohn - FreeDigitalPhotos

"Dark Tunnel With Light" by pakorn - FreeDigitalPhotos