Gyertyamágia, ami valóban működik

Regények, filmek képei elevenedhetnek meg bennünk, ha a gyertyamágia szót halljuk. Varázslókra, mágusokra gondolunk, esetleg átkokra, idézésre. Van, aki az angyalokra, és a templomra gondol, mások talán épp az ördögre és pentagrammákra. Vajon kinek van igaza?

Gyertya, mint szimbólum - A spirituális erő jelképe

Az élet gyertyája születésünk pillanatában gyullad meg és halálunkkal lobban el. Vigyázzunk, hogy ne égjen a körmünkre, és ne is égessük két végéről! Gyertyát gyújtani, annyi, mint meditálni, elmélyülni, emlékezni. A gyertyafény az élet fénye, a szív világossága. A gyertya viaszból vagy faggyúból készített világítóeszköz. A fény, a Nap életadó erejének kifejezője.A lankadatlan éberséget, a szellemi életet is szimbolizálja. Az élet bizonytalanságát is jelenti, mivel könnyen eloltható. A véges életet, az "ellobbanó lángot" is jelképezi. A gyertya teste a testünket, a benne húzódó kanóc a szellemet, míg a láng a lelket jelképezi.

Szerelmi üzenete: kapcsolatban élőknek egyenletes érzések, egyenrangú kapcsolat. Párkeresőknek tiszta, esetleg nem viszonzott, plátói szerelem esélye.

Hogy működik a gyertyamágia?

A gyertya lángja egy fókuszként szolgál. Ha a gyertyával egyszerű rituálét végzünk, minden nap azonos időben és ideig kell tennünk azt. A gyertyafénybe nézve meditációt, vagy egy adott szöveg elmondásának rituáléját végezzük el. Az a dolog, amit tudatunk fókuszában tartunk, nagy valószínűséggel megvalósul.

Tipp: Óvatosan varázsoljunk, mert nem mindig az a legjobb a számunkra, ami pillanatnyilag annak látszik! Jól fogalmazzuk meg a kérdést és a kérést!

Milyen színű gyertya mire való?

Fehér: a belső tisztaság, béke, újrakezdés, angyal-gyertya

Fekete: kötések, védelem, kártékony erők taszítása, ellenség jó irányba fordítása

Ezüst, szürke: a lelki témák, a befelé fordulás, a nőiesség a jövőbelátás az álmok gyertyája, mely megtöri a magányt.

Bíbor és vörös: bölcsesség, szerelem, anyagi bőség, erőteljesség, teremtő erő

Piros: szenvedély, fizikai és szexuális erő, gyors cselekvés, karrier, célok, vágy

Rózsaszín: kedvesség, romantikus szerelem, ifjúság, gyöngédség, vonzerő, angyalidéző szín

Kék: Az inspiráció, a lelki gyógyulás, a tiszta gondolatok, a lelki megbékélés színe

Zöld: fizikai gyógyulás, pénzügyi sikerek, a természet, az emberek közti béke

Narancs: sikerek, ingatlannal kapcsolatos dolgok, csábítás

Sárga: irigyek kibékítése, pénzügyek rendezése, peres ügy rendezése, angyalidéző szín

Arany: Isten, előrejutás, győzelem, boldogság

Sárga:
levegő, intelligencia, a Nap, memória, logika, tanulás gyorsítása, mentális gátak áttörése, költözés, féltékenység hárítása

[kapcsolodo_cikkek]