Legyen neked is friss, saját zöldségkosarad!

A szegedi Zöldségkosár már elérhető Budapesten is! A napfény városából biodinamikus szellemiséget követő, helyi, családi gazdaságokból származó zöldség-gyümölcs széles választékban egy kattintással rendelhető. Ezt a zöldségkosarat a megadott választékon belül személyre szabhatod.

Indul a Zöldségkosár Budapesten is!
A szegedi Zöld Waldorf Szociális Szövetkezet hiteles emberi kapcsolatokra építve helyi termelőktől származó jó minőségű zöldségeket és gyümölcsöket kínál a fogyasztóknak – immár nemcsak Szegeden. A Szövetkezet a kezdetektől fogva figyelemmel kíséri az asztalunkra kerülő termények sorsát. A hálózatba kapcsolódó termelőket biodinamikus gazdálkodásra ösztönzi, szakemberek segítségével készítve fel őket az egészségesebb, vegyszereket, mesterséges anyagokat mellőző növénytermesztésre. A kiépülő rendszerben minőség-ellenőrzés garantálja a bevezetésre kerülő módszerek alkalmazását. S végül a köztes kereskedelmi lépcsőfokok kiiktatásával közvetlenül juttatja ezeket a minőségi termékeket a vásárlóhoz. Így nem kell például minden péntek délutánt munka után vásárlással, cipekedéssel tölteni, azt tervezgetve, hogy mi kerüljön a család asztalára. Egy kattintással házhoz szállított zöldségkosár rendelhető, mely változatos összeállításban tartalmaz friss, szezonális helyi termékeket, s alapjául szolgálhat az otthoni reggelinek, ebédnek, vacsorának. Az aktuális zöldségkosár-összeállításokhoz igény szerint recepteket is megosztunk majd egymással a honlapon keresztül. Ha szeretnéd kényelmesen megoldani, hogy a család valóban egészséges zöldséget – gyümölcsöt ehessen, akkor érdemes csatlakoznod ehhez a kezdeményezéshez.

Ha szeretnéd kényelmesen megoldani, hogy a család valóban egészséges zöldséget – gyümölcsöt ehessen, akkor érdemes csatlakoznod ehhez a kezdeményezéshez. Az első szállítás várhatóan április 24-én szerda délután lesz.

Részletek és rendelés: www.budapest.zoldsegkosar.hu

A legutóbbi kosár tartalma:


Összesen: 7,5 kg zöldség-gyümölcs. Ára: 3500 Ft