Eperkehely - egy fenséges eledel

Egyszerűen, gyorsan elkészíthető ez a finom poharas desszert, a gyerekek is szeretni fogják!

Hozzávalók 4 kehelyhez:
8 db babapiskóta
4 dl tejföl
4 dl tejszín
ízlés szerint méz
40 dkg friss eper
1 dl tej

Elkészítése:
Az epret megtisztítom, megmosom és néhány szemet kivéve apróra vágom. A babapiskótát is 2 centisre darabolom. A tejben kicsit megforgatom, a kelyhek aljára teszem.
Ezután elkészítem az epres krémet. Ehhez a tejfölt a tejszínnel és a mézzel felverem, amíg kezd keményedni, ezután belekeverem az epret, és még egy kicsit verem az elektromos habverővel. A kelyhekben elosztom, majd a tetejét a félretett eperrel díszítem.
Legalább 1 óráig a hűtőben pihentetem, majd kínálom!