Hawaii módszer, argentín tanácsok: megvilágosodni könnyű?

Legújabb könyvében Mabel Katz olyan inspirációt kínál nekünk, amely egy életen át kitart. Inspirációs módszere olyan eszközökkel szolgál, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy megváltoztathasd életed és tartós eredményeket érhess el. Módszere a lényeghez, a lélekhez ér el, és nagyon sokan mondják, hogy Mabel örökre megváltoztatta az életüket.

Az írónő nemzetközileg elismert szaktekintélye az ősi hawaii problémamegoldó művészetnek, a Ho’oponopononak. E művészet lényege egyszerű: békében lehetsz, nem fontos, hogy mi történik körülötted. 12 évig intenzíven tanult mesterétől, PhD. Dr. Ihaelakalá Hew Lentől. A szerző Argentínában született, 1983-ban költözött Los Angelesbe, ahol sikeres könyvelő, tanácsadó és adóügyi szakértő lett. Mabel 1977-ben saját céget alapított, a Your Business Inc.-t, ezzel nem csak saját sikerét sokszorozta meg, de kapacitása is bővült, hogy másokkal még közvetlenebbül tudjon dolgozni. Cége azzal ért el sikert, hogy a vállalatok terjeszkedését és növekedését segítette elő.


Katzlegutóbbi könyve, „Az élet legkönnyebb útja” Engedd el a múltat, élj a jelenben, és változtasd meg az életed mindörökre, tömören és konkrét témákról szól, többek között: az intellektus, elengedés és áramlás, emlékek, megbocsátás, elvárások, értékítéletek, érzelmek, függőségek, boldogság, siker és pénz. A könyv értelmezést és gyakorlati modellt ad a könnyebb élethez a Ho’oponopono művészetén keresztül. A megértés teljes mértékben új szintjére visz bennünket, azzal, hogy hogyan engedjük el a múltat, hogy éljünk a jelenben és hogyan nyíljon meg a jövő minden lehetősége.


Ezeknek az információknak a birtokában rájössz, hogy mindez nem újdonság. Egyszerűen elfelejtetted, hogyan vonzzad be kellemesen és könnyedén mindazt, amit szeretnél. Készen állsz, hogy emlékezz rá? A problémák, legyenek azok lelki, mentális, fizikai vagy anyagi problémák, egyszerűen olyan emlékek, amelyek a tudatalatti elmében ismétlődnek. Az „Ön-azonosság a Ho’oponoponon keresztül” szépsége és egyszerűsége egyszersmind képesség ezen emlékek törlésére és inspirációkkal történő felváltására a tökéletes élethez. A legkönnyebb út című könyvében Mabel Katz elmeséli, hogyan fedezte fel újra kilétét és szabadságát az „Ön-azonosság a Ho’oponoponon keresztül” alkalmazásával élete minden területén. Mindenki, aki a könyvet elolvassa, a bölcsesség valódi gyöngyszemeit találja meg, melyekkel felfedezheti saját kilétét és szabadságát.

Mabel egyszerű és bájos stílusát már sok nyelvre átültették. Könyveit lefordították és kiadták angolul, spanyolul, koreaiul, portugálul, svédül, németül, franciául, oroszul, kínaiul, héberül és románul, olaszul, csehül, horvátul, japánul, lengyelül és magyarul.