Az AROLO és az aktív szellemgyógyászat

Újabb nap, újabb módszer: gondolhatnánk. Ahogy azonban egyre inkább elmélyülünk a módszerek erdejében, mindinkább arra kell rájönnünk, hogy a legjobb módszert mindenkinek magának kell megtalálni, mi csupán a lehetőségeket kívánjuk feltárni.

F.E. Eckard Strohm több mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az által „aktív szellemgyógyászatnak” nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. E módszerrel gyors segítség nyújtható akut esetben illetve konkrét probléma esetén célzott támogatás adható a gyógyulás elősegítésére. Sikeresen kombinálható más gyógymódokkal pld. arolo. A hatékony kezelés kulcsa a szellemgyógyászati diagnosztika, az energiaátviteli technika, a távdiagnosztika és távkezelés, az energetikai injekció, a lézer-technika, illetve az energetikai sebészeti módszerek által sokféle probléma eredményes megoldására alkalmas.


A szellemgyógyászatnak olyan módja ez, amelynél a gyógyító különböző technikák segítségével megtanulja az energiákat felvenni a fejtetőcsakrán át és szellemi technikák segítségével a gyógyítandó célra irányítva leadni a páciens felé.

Mi az AROLO?
 Az AROLO-ban az embert a maga teljességében szemléljük, és sohasem a megbetegedés egyes tüneteit nézzük.Az ember megbetegedésének oka mindíg az "emberi" eltérése az "istenitől". Ennek a diszharmóniának a helyreállítása az AROLO célja.

Az AROLO az energetikai gyógyítás magasiskolája. F.E. Eckard Strohm 1989-ben talált rá erre a gyógyító rendszerre, és tette közismerté mindenki számára. Ez az az energia fajta, mellyel az Atlantiszi mesterek -TIFAR-ok is dolgoztak. Itt az ember aktívan vesz részt a gyógyításban, nem csak azáltal, hogy közvetíti az energiát, hanem úgy is, hogy megkeresi a betegség tüneteit kiváltó okot, és azt kezeli. Eredendően az egészség az "isteni" és az "emberi" egységét jelenti. Minden eltérés ettől az egységtől, betegséget von maga után. Öt szinten vizsgáljuk ezt az AROLOban:
Miután megállapítottÁk, hogy melyik szinten van a tüneteket kiváltó ok, akkor adnak kezelést. Az ok lehet alul- vagy túlmiködés következménye, így a gyógyító vagy energiát vezet a beteghez vagy energiát vezet el tőle. Az AROLO energia közvetlenül az energiatestbe kerül, így igen hatékonyan fejti ki müködését.
Az AROLO olyan diagnosztikai rendszer , amely lehetővé teszi bármely egészséggel összefüggő érték megállapítását, a legmegfelelőbb gyógyszer kiválasztását, továbbá pontos adagolását is.
Miután nem egy lezárt energetikai módszerről van szó, az AROLO lehetőségei szinte korlátlanok.