Szerdai angyali üzenet: Szeresd Önmagad

Hétről-hétre igyekszünk számotokra olyan irányt mutatni, melyről úgy gondoljuk, boldogságot hoz és békét a szívetekbe. Sokszor az iránymutatás talán helytelennek tűnő koordinátákat ad meg mégis idővel felismeritek, hogy Ti mindig is tudtátok és mi csak segítettünk.

Hisz’ ezért vagyunk: segíteni, boldogság utak fellelésében finom mozdulatokkal lökni titeket arra, amerre számotokra a legmegfelelőbb lenne. Ti azonban makacs módon sokszor megvetitek lábatok és dacolva azzal, ami elkerülhetetlen mondjátok egymásnak: Nem! Ez nem az én utam!
Valóban meglehet, hogy akkor és ott még korai nektek az általunk javasolt irány. Előfordulhat, hogy szívetek és testetek másként reagál eme helyzetre és ebből oly hatalmas káosz kerekedik, mely viharként dúlja szét jelen valódat.


Harcolhatsz. Megteheted. Hiszen ember vagy, szabad akarattal felvértezve és azt sokszor magad előtt tartva, mondván, te már tudod, mit kell tenned, nem lehet, hogy nem úgy lesz ezután. Ilyenkor mi nem tehetünk egyebet, mint még több esetleges jelet küldve nektek igyekszünk rávilágítani arra, hogy itt és most senki nem akar neked rosszat, csupán az Út az, aminek ideje van. De Te, Ember, dacolva Sorssal, Akarattal, Végzettel ellenállásba teszed minden energiád, pedig nincs más út, mint a Szeretet.

Szeretet önmagad felé. Nem szerethetsz másokat addig, amíg önmagad nem szereted igazán. Szeretni önmagad nem azt jelenti, hogy csak önmagadra figyelni, sokkal inkább olyan tisztelettel és nyitott szívvel fordulni saját belső világod felé, amely mentén boldogság találtatik.


Hisz’ ezt keresitek mind, nem? Boldogságot! Megnyugtató, körülölelő, lágy és finom boldogságot, amely biztonságot sugall, nem!? A kérdés csupán az, amit Boldogságnak vélsz, valóban megnyugtatja-e szíved, és amint erre az útra lépsz, valóban Szeretve vagy-e Önmagad által?  Hisz’ ha csupán Felsőbb Valód mondja ezt, viszont Egészed egy kicsinyke része mégsem érzi jól magát, akkor újabb dac keletkezik, ebből pedig harc fakad. A legnagyobb, mi bekövetkezhet:  önmagaddal vívva.


Tudnod kell, mi az, amitől szeretni tudod Önmagad. Nem a még több pénz az, ami a fényességet okozza, nem a szimbólumok magad köré gyűjtése és nem mások, akik téged szeretnek.
Szeress! Szeresd Önmagad! Öleld körül magad szeretettel, bástyázd körbe a világod, nyitva hagyva annyi kaput és átjárót, amennyit nem szégyelsz. Hisz’ ha bezárod, meghal a világod. De ha Önmagad zárod be a világ elől, akkor sem jársz sokkal jobban.

Önmagad szeretni: ez a legnagyobb Feladatotok most! Hisz’ mi mindig Szeretettel veszünk körül Titeket.