Lélekcsillámok

Léteznek közvetlen a lélekhez szóló alkotások. Ez lehet egy film, egy festmény vagy sok esetben egy könyv. Amit ha olvasol, akkor már az első mondattól kezdve úgy érzed Hozzád és Neked szól, aztán egyre inkább belemélyedve már csak azt veszed észre, hogy megszűnt számodra a külvilág. Ketten maradtatok: a Lélek és a Lélekcsillámok.

A Lélekcsillámok, olyan kis lélekdarabok, melyek segítenek abban Neked, hogy újra megtaláld önmagadban a saját elveszettnek hitt lélekdarabjaid. Amikor megszülettél,a Lelked, teljes fényességében ragyogott, nyitott karokkal ölelted át az egész világot. Az évek teltek-múltak és a sok csalódás, nehézség hatására, bezártad magad és a fénye egyre halványabbá vált.


Írásaimat, használhatod útmutatóként! Kezeld úgy őket, mintha egy új szemüvegen keresztül látnád a világot, akár éppen a sajátodat is - szólít meg minket a szerző. A csillámok, olykor elgondolkodtatnak, megérintenek, vagy éppen meghökkentenek, de mindenképpen változást hoznak az életedbe. Megmutatják Neked, hogy helyezheted át a fókuszod a pozitív gondolatok és teremtések hullámhosszára, ezért csak akkor vedd kézbe a könyvet, ha nyitott vagy erre.

Csillagvirág: Lélekcsillámok
Életöröm - Egészség - Jólét Kft.