Balaton, boldogság, fotók

Nekünk a Balaton a Riviéra, a tenger, a nyugalom, a minivégtelen. A Balaton buli és nyugalom, sok-sok vidám emlék, amit előhúzhatsz hideg téli napokon, borús őszi reggeleken vagy akár tavasszal megint,amikor már újra készülsz, hogy lásd.

A Balaton számunkra mindig is valami különleges hely volt. Sokan szeretik, ,milliónyi emlékkel térnek haza innen, mosolyokat visznek haza apró tárgyakban vagy éppen néhány jól sikerült fotóban.

Ehhez persze a szerencse részeinek olyan együttállása szükséges, ami igen ritka: jó fények, jó gép, hozzá értő ember. Persze sokan önmagukban keresik a hibát, de mint tudjuk te soha nem vagy hibás, csupán felelős.


Balatoni fotózás Köő Adriennel
Mint felelős ember, most itt a lehetőség, hogy elkészüljenek életed legdögösebb, legcsinosabb, legesztétikusabb, legvonzóbb és legviccesebb balatoni fotói. Nyaralunk, közben néha fotózunk, de ezt is lehet másképp.  Legyen szó vízparti fotózásról, egy szülinapról a nyaralóban, vagy egy profi fotósorozatról egy vitorláshajón,  a minőséget itt is megérdemled. Ha nincs ötleted a helyszínre, elviszünk a mi stégünkre! 

www.kooadrien.hu