Heti-tarot előrejelzés: teremtsd meg a pénzt!

Biztos neked is vannak vágyaid, álmaid, amiket el szeretnél érni. Mai világunkban a pénz az az eszköz, amivel szinte mindent meglehet valósítani. Így, a célok, álmok eléréséhez elsőnek pénzre van szükség. Ezen a héten, a holdhatás is segíti munkánkat abban, hogy megteremtsük a pénzt. Határozd meg, hogy mire van szükséged és vágj bele!

Hétfő – augusztus 5. (Botok királynője, Főpap, Botok kettes):
A mai napunk nem fog vitamenetesen zajlani. Apró összetűzés, nézeteltérés akár a munkahelyünkön is lehetséges, de ez rendeződni fog. A viták alapja leginkább olyan ügy, vagy esemény, ami titkos, ami nem láthatott napvilágot, amit elfojtottunk. A hozzáállásunkon múlik, hogy pozitívan, vagy negatívan végződik. A termékenység is jellemzi a mai napunkat. Vessünk, ültessünk a mai nap folyamán, ez a nap a termés bőségét is meghozhatja. A gyermekáldásért is érdemes tenni a mai napon. Párkapcsolatunkban figyeljünk egymásra, szervezzünk mára egy közös programot, vagy egy elegáns éttermi vacsorát is beiktathatunk! Estére az együtt eltöltött percek feledtetik a nap vitáit.

Kedd – augusztus 6. (Botok hármas, Főpapnő, Mértékletesség):

A hétfői kezdeti feszültségek, részben átgyűrűznek a mai napunkra is, viszont a rossz közérzet ma már eltűnik, és csak az „utóhatásait” érezhetjük. A nőiesség, a gyengédség, a törődés lesz jellemző a párkapcsolatunkra. (A nők törődőbbek, a férfiak elfogadóbbak a mai napon) Fontos ma a férfiaknak, hogy a hölgyek kívánságát lessék, és járjanak a kedvükben. Ma a pénzre, a költekezésre nem terjed ki a figyelmünk, inkább a belső intimitás marad fontos. Szerencsés napunk lesz, anyagi befektetések szempontjából viszont nem kedvező. A befektetéseket, üzletkötéseket ne a mai napra tervezzük, ugyanis kiszámíthatatlan végkimenetele lesz!


Szerda – augusztus 7. (Botok apródja, Botok hatos, Mágus):
A mai napba minden belefér, amit csak szeretnénk. Barátokkal találkozás, régi osztálytársakkal beszélgetés, és elfeledett emberekkel, újra összehozhat bennünket a sors. A mai napon különösen nyitottak vagyunk az újdonságra, és befogadóak vagyunk az energiákra. A mai napon tetőznek igazán az energiák, így egy esti ima, vagy egy meditációs mantra, amelyben kérjük az isteni áldást, szinte csodákat tehet életünkben! Ha van kedvünk, a mai nap egy Reiki, Pránanadi, vagy egyéb energetikai kezelést is beiktathatunk. Ennek hatása felerősödik. Ha ezotériával spiritualitással foglalkozunk, akkor az esti órákban érdemes lehet elővenni a témáról szóló jegyzeteket, könyveket, vagy kártyákat, eszközöket.

Csütörtök – augusztus 8. (Nap, Érmék hármas, Botok nyolcas):
Tovább ragyog életünkben a nap, és egyre fényesebben! Párkapcsolatunk harmonikus lesz, az eddigi viták végére ma pont kerül, s este már kibékülve feküdhetünk párunkkal egymás mellé (vagy máshogy…) Gyermekeinkkel könnyen tudunk bánni, ma biztos nem lesznek fegyelmezési, illetve nevelési problémáink. Érdemes festenünk ma, ugyanis kreativitásunk, s érzékünk az ecsettel bánáshoz felerősödik. Legegyszerűbben úgy lehet megfogalmazni, hogy a festészet egy eszköz a mai naphoz, amely által ki tudunk teljesedni. Ha valaki nem szereti a festészetet, más kreatív alkotást is kipróbálhat, hallgathat zenét, vagy akár maga is komponálhat játékosan zeneműveket.

Péntek – augusztus 9. (Kardok apródja, Torony, Kelyhek hármas):

Tudnunk kell, hogy bármi történik ma velünk, az tanító jelleggel történik. Vizsgáljuk meg, hogy miért? Belső éberségünk folyamatosan maradjon nyitott a világra, és minden esetben az összes résztvevő álláspontjának megértésére törekedjünk. Az adódó problémákat még ma megoldhatjuk, amennyiben koncentrálunk, és megtesszük a kellő lépéseket. Párkapcsolatunkban lehetséges apró összezörrenés, de nagyfokú változástól nem kell félnünk. Pénzügyi szempontból, kockázatos bármit is cselekedni. A természetben töltött idők – mint már tudjuk – sokszorosan térülnek meg, ezért használjuk ki, hogy jön a hétvége, menjünk el már ma egy hétvégi kiruccanásra, vagy akár csak egy hosszabb sétára este.

Hétvége – augusztus 10.-11. (Kelyhek tízes, Kelyhek lovagja, Csillag):

A mai napon kapcsolatunk az, ami meghatározó lesz! Boldog, és harmonikus lesz. A természetben egy jó piknik, akár közösen a családdal is. Közös programokat a családdal, a hét utolsó napjára, azaz mára időzítsük. Ha nincs párkapcsolatunk, mindenféleképpen menjünk bárokba, szórakozóhelyekre, mert hamar ránk találhat a szerelem. Az ételekkel vigyázzunk, s ne vigyünk ma zsíros ételeket a szervezetünkbe, csak könnyed, vitamindús ételeket, például salátákat, vagy sok gyümölcsöt. Augusztus lévén a Csillag lapját vehetjük szó szerint is – menjünk ki a szabad ég alá, és figyeljük a csillagos eget.