Heti tarot-előrejelzés: teremts biztonságot!

Az anyagi biztonság megteremtése érdekében sokszor megállás nélkül, szinte állandóan dolgozunk. Hiába érezzük, hogy energiánk fogytán újabb és újabb fákba vágjuk a fejszénket. Az ezen a héten adódó lehetőségeket viszont vétek lenne kihasználatlanul hagyni. Így döntés elé kerülünk: kihasználjuk a lehetőségeket és anyagi biztonságot teremtünk vagy további megállás nélküli munka?

Szeptember 23. – Hétfő (Érmék kilences, Kelyhek kettes, Kelyhek nyolcas)
Itt az idő, hogy kicsit elszakadjunk a hétköznapok megszokott formájától, ennek a napnak másról kell szólnia, mint eddig. Legyünk aktívak és keressük a lehetőségeket, az újdonságokat a hétköznapokban, hogy könnyen és egyszerűen örömöt, boldogságot hozzunk a hétfői napunkba. A magánéletünk is rendezett, harmonikus lesz, semmi rosszra nem kell számítanunk, csak arra, hogy egy szenvedélyes estét fogunk a párunkkal, szerelmünkkel eltölteni. Egészségügyi állapotunkban sem várható semmi rossz, csak a lelkünket kell ápolni!

Szeptember 24. – Kedd (Kelyhek hetes, Kardok kettes, Kardok lovagja)
A szerelmi területeken ma úgy érezhetjük, mintha hátba szúrtak volna. Lehetséges, hogy párunk viccelődve mond majd valamit, amit mi félreértelmezünk, s ezen egyből megsértődünk, holott nagy valószínűséggel semmi ilyen szándéka nem volt szerető társunkat. Az érzékenységet kicsit vissza kellene fogni, nem szabad, hogy ennyire eluralkodjon rajtunk. Az egészségünk területén az erősítés, az immunrendszer „táplálása” lesz ma a legfontosabb, hogy felkészítsük szervezetünket az érkező hidegebb időre. A pénzügyekben ma inkább egy változásmentes nap elé nézünk, komolyabb döntéseket ne hozzunk meg.


Szeptember 25. – Szerda (Kelyhek ötös, Ördög, Kardok négyes)
Szokás mondani, hogy az ördög a részletekben bújik meg. Ez a mai napra teljes mértékben igaz lesz, ugyanis akár pénzügyekről, akár magánéletről beszélünk, arra kell felkészülni, hogy mindent bukhatunk egy apróság miatt. Óvatosan tegyünk mindkét területen ma lépéseket, mert lehetséges, hogy egy meggondolatlan, megfontolatlan döntésünk miatt minden összeomlik, amit eddig fáradságos, nehéz munkával megteremtettünk. Előfordulhat, hogy a rengeteg gondolkodás, és agyalás miatt egyszerűen hasogató fejfájás jön ránk.

Szeptember 26. – Csütörtök (Kardok ásza, Halál, Uralkodónő)

A bőség időszaka köszönt be a pénzügyek terén, itt a remek alkalom, hogy betakarítsuk a termést, azt, amit sikerült megteremtenünk az elmúlt hetekben, hónapokban. Egészségünkben várható egyfajta blokkolás, amikor bármi probléma belépését jelentheti életünkbe. Készüljünk fel rá, hogy ma szédülhetünk, fájhat a fejünk, görcsök jöhetnek ránk, illetve hányingert is érezhetünk. A magánéletünk – köszönhetően az adódó problémáknak, nehézségeknek – a háttérbe szorul, s akár úgy is érezhetjük, mintha nem is volna, de fel a fejjel, csak átmenti a helyzet.

Szeptember 27. – Péntek (Botok négyes, Csillag, Botok kilences)

Ma új lehetőségek, kapuk nyílhatnak meg előttünk, nem kell félni attól, hogy az új, váratlan balul sülhet el. Sose lehet tudni, hogy az ismeretlen jó vagy rossz lesz számunkra, de a legegyszerűbb mód arra, hogy kiderítsük: ismerjük meg! Vágjunk bátran bele az újba, hisz ha anyagi bevételt nem is szerzünk általa, de biztosak lehetünk benne, hogy tapasztalatot igen. Ha bármikor úgy érezzük, hogy megfáradtunk és pihenni szeretnénk, akkor tegyük meg! Relaxáljunk, engedjük el a fáradtságot, lazítsunk, engedjük, hogy minden rossz távozzon energetikai rendszerünkből!

Szeptember 28. – 29.– Hétvége (Mágus, Érmék kettes, Kelyhek kilences)
Itt az idő, hogy magunkkal foglalkozzunk. A hétköznapokban mindig azt lestük, hogy hogyan tudunk másoknak segíteni, olykor háttérbe szorítva a saját megoldandó gondjaikat, problémáinkat. Most viszont máshogyan kell ennek lennie. Legyünk önzőek, s elsősorban magunkkal, a saját problémáinkkal foglalkozzunk, azokat oldjuk meg elsőnek, hiszen könnyebben és nyugodtabban élhetjük a napjaikat, ha nem a problémákon, zűrökön görcsölünk a nap 24 órájában. Legyünk felszabadultabbak és lazábbak, mint eddig, ez a kulcsa a nyugalomnak.