Kürtöskalácsvariációk rajongóknak a hétvégén!

Találd ki mi az! Finom illatú, fenséges ízű, hengeres, meleg nagy lyuk, aminek senki sem tud ellenállni??? Kürtőskalács! A népszerű ropogósra sült édes tészta a Vitéz Kürtős Team lelkes szervezésével 2013. október 11. és 13. között a budapesti Városháza Parkban az I. Kürtőskalács Fesztiválon, számtalan ízzel és különleges alakokban fog bemutatkozni.

Az első budapesti Kürtőskalács Fesztivál elhozza neked a lehetőséget, hogy közelebbről megismerd az  Erdélyből származó csemege készítési fortélyait. Továbbá izgalmas momentuma a fesztiválnak, hogy azok, akik előzetesen regisztrálnak a program nyújtotta lehetőségre maguk is elkészíthetik egy titkos recept alapján a saját egyedien ízesített kürtőskalácsukat!


A nagyszerű gasztronómiai fesztivál a pocakunk minden igényét ki tudja majd elégíteni, hiszen az édes élvezetet nyújtó vásárban lesznek még sajtok, sonkák, kolbászok, borok és pálinkák is.
A Kürtőskalács Fesztiválon még a diétázók is hajlanak majd az elcsábulásra! Az ennek következtében felszedett egy-két grammot letáncolhatjuk a Heaven Street Seven, a Sugarloaf, az Indygo zenekar, a Keresztes Ildikó Band, a Hot Jazz Band, a Balkán Fanatik, Csobot Adél, Antal Timi és Baricz Gergő koncertjein.