Állatok Világnapja 2013 - Celeb összefogás az állatokért

Falusi Mariann színésznő, Besenyei Péter műrepülő világbajnok, Tornóczky Anita az Állatvédőrség szóvivője és Kárpáti Rebeka a MissUniverse Hungary 2013 győztese együtt kampányolt az állatvédelem és a felelős állattartás mellett.

Magyarországon megközelítőleg 1 millió (!)gazdátlanháziállat él az utcákon vagy a menhelyeken. S bár egyre több állatvédelmi szervezet folytat komoly oktató munkát, hogy javítsunk házi kedvenceink életkörülményein, sajnos be kell látnunk, hogy a felelős állattartásról van még mit tanulnunk. Mindemellett egy nagyon kedvező tendencia figyelhető meg az utóbbi időben ezen a területen, egyre több híres ember emeli fel a hangját az állatvédelemért,és személyes példamutatással hívja fel a figyelmet a felelős állattartás fontosságára.


A HEROSZ Budapesti Állatotthon Állatok Világnapja alkalmából tartott Nyílt Napján Tornóczky Anita az Állatvédőrség szóvivője, Falusi Mariann színésznő, Besenyei Péter műrepülő világbajnok és Kárpáti Rebeka a MissUniverse Hungary 2013 győztese kampányolt az állatvédelem és a gazdátlan állatok örökbefogadása mellett.  Az állatokhoz, állatvédelemhez való kötődésmindegyiküknek szívügye, és ki-ki lehetőségéhez mérten, aktívan tesz is a közös cél érdekében. Személyes élményeikről, érzéseikről, állatvédelmi tevékenységükről meséltek a HEROSZ Budapesti Állatotthon rekord számú látogatójának október 12-én.